fbpx

Cibdol Oil

Andrélon Amandel Shine review

Andrélon Amandel Shine review

De zomer is het seizoen om te stralen. Je huid kan heerlijk herstellen door het zoute water, maar je haar heeft aardig wat te verduren. Tijd om dof haar om te toveren in stralend en glanzend haar met de Andrélon Amandel Shine haarproducten! 

Andrélon Amandel Shine

Andrélon Amandel Shine reviewDe Andrélon Amandel Shine collectie is één van de speciale edities van deze zomer. Andrélon heeft deze zomer ook nog de Aloë Vera Repair collectie uitgebracht, waar later een review over zal verschijnen. De Amandel Shine lijn bestaat uit drie producten: de shampoo, de conditioner en een glans spray. Deze drie producten zijn verrijkt met amandelolie en honing. De rijke voedingsstoffen en de vitamine E van de amandelolie dringen door tot diep in het haar, terwijl honing bekend staat om de hydraterende werking. Samen beloven de twee ingrediënten om dof haar om te toveren in verzorgd en glanzend haar.

Amandel Shine shampoo

Andrélon Amandel Shine review
De verzorgende shampoo uit deze lijn zorgt ervoor dat de natuurlijke glans van je haar geactiveerd wordt. Dit is de eerste stap van dof naar glanzend haar. Ik vond de shampoo erg fijn in gebruik. Qua structuur is hij eigenlijk vergelijkbaar met andere Andrélon shampoo’s, maar je merkt wel dat hij meer voor je haar doet. De shampoo schuimt goed en ondertussen komt de zoete geur van amandel en honing je tegemoet. Na afloop voelt mijn haar schoon en verzorgd aan, maar een conditioner heb ik wel nodig.

Amandel Shine conditioner

Andrélon Amandel Shine reviewDe conditioner is wat mij betreft de perfecte opvolger op de shampoo. Wanneer ik mijn haren was met Andrélon, dan kan de conditioner daarna eigenlijk niet ontbreken. Zonder dat voelt mijn haar heel ruw aan, maar met de conditioner voelt mijn haar juist ontzettend zacht. Deze Amandel Shine conditioner is wel ontzettend voedend, wat voornamelijk voor de dames met droge haartypes heel goed uitkomt! Na afloop voelt je haar zacht, glad en glanzend aan en is het ook nog eens heel makkelijk doorkambaar.

Amandel Shine glans spray

Andrélon Amandel Shine reviewHet derde product uit de Andrélon Amandel Shine lijn is de glans spray. Wat mij betreft een super leuke en waardevolle toevoeging. Deze glans spray laat namelijk niet alleen je haar extra stralen, maar beschermt je haar ook tegen het borstelen, de zon, het zeewater en het stylen. Daarnaast heb ik ook het idee dat het je haar nog net iets makkelijker doorkambaar maakt en daarom gebruik ik deze spray nu iedere dag. Ik ben fan!

Het resultaat

Andrélon Amandel Shine reviewIk ben echt onder de indruk van het resultaat! Links zie mijn haar voor het gebruik van de Amandel Shine lijn en rechts zie je het resultaat na een paar weken gebruik. Mijn haar ziet er zoveel mooier uit qua kleur, structuur, maar het oogt ook zoveel gezonder. Daarnaast zie je echt dat mijn krullen weer een beetje terug zijn gekomen. De Andrélon Amandel Shine collectie doet echt wat het belooft, het laat je haar weer stralen!

De Andrélon Amandel Shine collectie is tijdelijk verkrijgbaar vanaf €4,79 bij Albert Heijn, Etos en Kruidvat. 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP