Cibdol Oil

Andrélon Zilver Care

Andrélon Zilver Care

Ik ben een groot liefhebber van zilvershampoo’s. Het is de manier om je haar gemakkelijk op te laten lichten in de zomer. De afgelopen paar weken heb ik de Andrélon Zilver Care lijn uitgetest. Een verzorgende lijn speciaal voor blond en grijs haar, ook als het geverfd is. 

De Zilver Care lijn

Andrélon Zilver CareIn de Andrélon Zilver Care lijn zitten drie producten. Een shampoo, een conditioner en een voedend masker. Deze drie zorgen er samen voor dat de gele gloed uit jouw blonde of grijze haren verdwijnt. Zoals op de bovenstaande afbeelding te zien is, zijn de kleuren van deze Andrélon producten anders dan dat we gewend zijn. Ze bevatten een blauw-paars pigment. Deze kleur ligt in de kleurencirkel recht tegenover geel, waardoor hij de gele gloed kan verminderen in grijs of blond haar.

Alle producten uit de Zilver Care lijn bevatten keratine en parel extract. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je haar intensief wordt gevoed. Je haar krijgt hierdoor niet alleen de juiste kleur, maar het ziet er ook weer gezonder uit. Ik besloot de lijn een paar weken te testen en dit is het resultaat.

Het resultaat

Andrélon Zilver CareTada! Zoals je ziet is mijn haar wel wat lichter geworden. Het zijn met name de lichtere plukjes die er nu nog beter uitspringen. Hierdoor lijkt het net of ik highlights heb, maar dit is dus enkel mijn eigen haar met een beetje hulp van de Zilver Care lijn.

De producten ruiken allemaal erg lekker en zijn in principe fijn in gebruik. De producten van Andrélon hebben altijd een fijne structuur, waardoor ze gemakkelijk inbrengen, maar ze ook daadwerkelijk wat voor het haar zullen betekenen. Wat ik wel vervelend vond waren de tijden dat je de producten in moest laten trekken. Als ik mijn haar wilde wassen en het maskertje gebruikte, dan was ik simpelweg al teveel tijd kwijt. Het wordt aangeraden om ieder product 1 tot 5 minuten in te laten trekken en je mag ze zelfs langer in laten trekken voor een koelere kleur. Als je voor ieder product de uiterste tijd gebruikt, dan ben je al 15 minuten met je haar bezig. Onze douche is dan binnen een mum van tijd al koud, absoluut niet handig.

Buiten dat nadeel, heb ik ook het idee dat hij mijn haar niet echt verzorgd. Ik was zo te spreken over de Andrélon Zomer Care lijn. Door deze producten kreeg mijn haar echt een volume boost en het voelde enorm zacht. Mijn haar had er in geen tijden zo goed uit gezien. De Andrélon Zilver Care betekent buiten een fantastische kleur niets voor mijn haar. Na het gebruik is mijn haar erg droog en er zit totaal geen volume in. Voor de kleur zou ik ze absoluut vaker gebruiken, maar voor de verzorging kies ik toch liever een andere haarverzorging.

De Andrélon Zilver Care lijn is verkrijgbaar vanaf €6,99.

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Edith-Sofia

  Lijkt me een hele fijne lijn! Mooie foto’s heb je gemaakt.

 • avatar
  Sarah

  Ik was echt zo blij toen ik hoorde dat Andrelon uitkwam met deze zilvershampoo lijn. Zo benieuwd naar!

 • avatar
  Manon Boerakker

  Klinkt goed. Ik kan alleen niks van Andrelon gebruiken, omdat het niet dierproefvrij is

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP