Andrélon Zomer Care

Andrélon Zomer Care

Vlak voordat ik op vakantie ging ontving ik een super leuk pakketje met de Andrélon Zomer Care collectie. Deze limited edition collectie met een shampoo en een conditioner is alleen deze zomer verkrijgbaar en beschermt jouw haar voor allerlei invloeden van buitenaf. 

Stralend de zomer door

De zon heeft, zonder dat je het misschien doorhebt, veel invloed op jouw haar. Daarnaast willen we de zomer natuurlijk het liefst doorbrengen in het warmste land met een drankje in ons hand. Een heerlijke duik in het zwembad of de zee geeft iedereen het ultieme vakantie gevoel. Ik dook op vakantie dagelijks minimaal twee keer de zee in! Het enige wat daar wat minder blij van wordt is jouw haar. Al die invloeden van buitenaf maken jouw haar droog, dof en pluizig. Deze shampoo en conditioner van Andrélon Zomer Care geven jouw haar de juiste bescherming en een echte boost!

Summer hair, I care

Andrélon Zomer CareDe afgelopen weken heb ik de Andrélon Zomer Care collectie uitgebreid getest. Ik heb extra vaak mijn haar gewassen, maar dat komt ook doordat ik razend enthousiast ben. De Zomer Care collectie is verrijkt met keratine en collageen. Je haar bestaat van nature gedeeltelijk uit keratine, dus deze toevoeging doet wonderen voor het haar.

De shampoo uit de Zomer Care collectie maakt mijn haar goed schoon. De shampoos van Andrélon schuimen altijd goed, waardoor het wel gemakkelijk is om de shampoo over het gehele haar te verdelen. Hier heb je slechts een klein beetje shampoo voor nodig. De geur heeft weer een typische Andrélon touch. De geur van deze shampoo herken je altijd, dat weet ik zeker. Wel heeft deze shampoo een heerlijke zomerse twist. Na het wassen van mijn haar met enkel deze shampoo voelde het nog wel wat droog en pluizig aan. Alleen als je hem in combinatie gebruikt met de conditioner is je haar echt volledig verzorgd.

De conditioner uit de Zomer Care collectie voedt je haar intens. Iedere keer als ik mijn haar was met deze conditioner is het de rest van de dag enorm zacht. Er is geen dof plukje meer te zien en het lijkt mijn haar volledig te herstellen. Zeker na een paar dagen gebruik straalt mijn haar als nooit tevoren. Ik zie zelfs mijn krullen weer tevoorschijn komen en dat is een lange tijd niet zo geweest. Hij herstelt het haar dus perfect, zonder het enigszins te verzwaren. Ik ben fan!

Geniet onbezorgd van de zomer

Andrélon Zomer CareMet deze limited edition kun je onbezorgd van jouw zomer genieten. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om het uiterlijk van je haar. Of je nu wilt zwemmen in het zwembad of in de zee, het kan! Jammer genoeg zit mijn vakantie er al op, maar ik blijf voorlopig nagenieten van de zomer met deze fijne collectie. Wat mij betreft mogen deze shampoo en conditioner in het vaste assortiment!

De Andrélon Zomer Care collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99 per stuk, zolang de voorraad strekt. 

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Joyce - LemonyLifeNL

    De producten klinken erg goed!

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP