NYC Big Bold False Lash mascara

NYC Big Bold False Lash mascara

Een aantal weken terug heb ik al eens een NYC mascara gereviewd. Hier was ik destijds erg over te spreken en ik gebruik hem nog steeds met veel plezier. Nu heeft NYC een nieuwe mascara uitgebracht in de Big Bold collectie, de NYC Big Bold False Lash mascara. Zou deze mascara mij nog langere wimpers geven? 

De Big Bold False Lash mascara

Wat een belofte. Een mascara met een nepwimpers effect. Ik heb van mezelf, zoals jullie hoogstwaarschijnlijk weten, erg kleine wimpers. Ik draag daarom dagelijks mascara en vind het ook erg leuk om iedere keer nieuwe mascara’s uit te testen. Deze keer is de New York Color Big Bold False Lash mascara aan de beurt. Een hele mond vol met woorden en vandaag gaan we zien of hij zijn beloftes ook nakomt.

Met de Big Bold False Lash mascara stap je nooit meer onopgemerkt een feestje binnen. Je creëert met deze mascara in één beweging extreme lengte en maximaal volume door de zwart gepigmenteerde formule. De crème textuur zorgt voor het gemakkelijk en snel aanbrengen van de mascara. Het resultaat is een ultiem vals wimper effect, waarmee je als een trendy it-girl vol in de spotlight staat!

Het mascaraborsteltje

NYC Big Bold False Lash mascaraHet mascaraborsteltje is net zo groot als die van zijn voorganger. Het is een innovatief lash-maximizing mascaraborsteltje dat ervoor zorgt dat je met één beweging iedere wimper aanraakt. Het viel me ook meteen op dat het borsteltje aan de bovenkant iets verder doorloopt, zonder haartjes. Dit oogt als een soort verfstokje en vaak raakt deze net je binnenste of buitenste wimpers nog even aan. Hierdoor zijn je wimpers in één beweging echt allemaal voorzien van een laagje mascara. Door het borsteltje worden ook de wimpers netjes van elkaar gescheiden. Al deze factoren samen zorgen voor het ultieme nepwimper effect: lange, volumineuze, zwarte wimpers die netjes van elkaar gescheiden zijn.

Het resultaat

NYC Big Bold False Lash mascaraHet resultaat mag er absoluut wezen. Deze NYC Big Bold False Lash mascara stijgt boven de vorige versie en mijn andere favorieten uit. Mijn wimpers zijn intens zwart, mooi van elkaar gescheiden en veel langer geworden. Ook hebben ze veel volume gekregen en kan ik gemakkelijk alle haartjes bereiken. De wimpers aan de binnenkant en buitenkant van mijn ogen pak ik gemakkelijk mee. Hierdoor ogen mijn ogen een stuk breder en krijg je prachtige wimpers, zonder dat het onnatuurlijk oogt.

Ik ben enorm te spreken over deze nieuwe mascara en vind het knap hoe NYC zich blijft verbeteren. Ze houden dezelfde lijn en stijl aan, alleen verbeteren wel continu hun producten. Deze NYC Big Bold False Lash mascara is zeker mijn nieuwe favoriet. Het leuke is dat het ook nog een echte budgettopper is.

Je scoort deze NYC Big Bold False Lash mascara voor €4,49 bij alle Kruidvat en Trekpleister filialen. 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

2 Shares
Share
Tweet
Pin