Deze Beauty and the Beast kwasten lanceren vandaag

Deze Beauty and the Beast kwasten lanceren vandaag

Storybook Cosmetics is lekker bezig. Ze hebben op dit moment lancering na lancering. Vandaag is het afwachten tot 5 uur vanmiddag, want dan lanceren de prachtige Beauty and the Beast kwasten! 

Storybook Cosmetics heeft al meerdere dingen uitgebracht, zoals een prachtig Harry Potter palette en bijbehorende kwasten. Na dit grote succes is het tijd voor een nieuw verhaal. Dit keer is het tijd voor Beauty and the Beast producten. De perfecte timing natuurlijk, direct na de lancering van de nieuwe film. Of er naast kwasten nog andere producten komen is op dit moment nog niet bekend, maar ik geloof dat mijn beauty hartje hier voorlopig wel genoeg aan heeft. Op Instagram werd de lancering uitgebreid aangekondigd met allerlei mooie foto’s:

Een bericht dat is gedeeld door @storybookcosmetics op

Een bericht dat is gedeeld door @storybookcosmetics op

De kwasten hebben een prachtige donkerrode kleur en refereren natuurlijk naar de enchanted rose uit het sprookje. Zo te zien komen de kwasten in een set van vier en zijn het enkel grote kwasten. Het lijken me voornamelijk kwasten om poeder, highlighter, bronzer en foundation mee aan te brengen. Alleen dan natuurlijk volledig in stijl. Ik denk dat deze kwasten erg fijn vasthouden, doordat het steeltje zo dun is. Dan ligt hij waarschijnlijk net in de hand als een penseel. Oh, en je hoeft niet bang te zijn dat de prachtige rode kleur vervaagt. Dat hebben ze nog even duidelijk gemaakt in een video:

One handed, one minute max… video to show you beauties, these colors don’t run! 🌹Part of what has taken so long production wise, was creating a gorgeous ombré red, with ZERO color loss. ❤ P.S. This is NOT a proper way to clean makeup brushes, I was very aggressive in order to show you the color stays. -Erin

Een bericht dat is gedeeld door @storybookcosmetics op

De prijs van deze beauty’s is nog niet bekend gemaakt, maar de andere kwastensets zijn ongeveer $55,-. Laten we hopen dat deze kwasten niet veel duurder zullen zijn. Ze komen vanmiddag om 5 uur, onze tijd, in de webshop. Ik vermoed dat je heel snel moet zijn, want wie wil dit nou niet op haar bureau hebben staan?

Bron beeldmateriaal: Instagram.

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Jana de Wilde

  Ik ben helemaal fan! Leuk dat heel wat merken met van die sprookjesachtige kwastensets uitkomen de laatste tijd. Jammer van de prijs!

 • avatar
  Dana

  Damn…they are so pretty!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP