fbpx

Cibdol Oil

De 10 beste seksspeeltjes met bluetooth

De 10 beste seksspeeltjes met bluetooth

Een op afstand bestuurbaar seksspeeltje. Tegenwoordig hoef je niet eens in de dezelfde kamer, hetzelfde huis of land te zijn om samen te genieten van de beste seksspeeltjes via bluetooth of Wi-Fi. De mogelijkheden met seksspeeltjes via bluetooth zijn eindeloos en een intens orgasme is zo goed als gegarandeerd. Het maakt niet eens uit of je nu met of zonder partner aan het spelen gaat.

Iedereen die ervaring heeft met een seksspeeltje weet hoe frustrerend het kan zijn als je vibrator net niet de ‘gevoelige snaar’ weet te raken. Je hele masturbatie ervaring hiervan af. Gelukkig is het zo dat er vandaag de dag, steeds geavanceerdere toys op de markt komen.

Een seksspeeltje, compleet te bedienen vanaf je smartphone en via bluetooth is er hier een van. Deze speeltjes geven de gebruikster alle controle die ze nodig heeft. Van snelheid tot ritme en kracht. Dit zorgt dat masturbatie zo op maat is gemaakt dat het risico op een anticlimax zo goed als minimaal blijft.

Hoe gebruik je bluetooth seksspeeltjes?

Seksspeeltjes met bluetooth bedien je voornamelijk via een app op de smartphone. Je kan ervoor kiezen om deze zelf te bedienen of om de controle aan je partner over te laten. In het geval van een lange afstandsrelatie en in tijden dat social distancing voorop staat door corona, is een sekstoy via de Wi-Fi de oplossing. De speeltjes werken vrijwel altijd via een app, maar kunnen dus ook gebruikt worden als je niet bij elkaar in een huis zit.

Er zijn tevens speeltjes die met elkaar communiceren. Door het ene speeltje te bewegen, stimuleer je de ander. Dit geeft een gevoel van samen seks hebben, zelfs al is lichamelijk contact niet mogelijk of gebruik je het speeltje voor wat extra spanning als jullie beiden op werk zitten, bijvoorbeeld.

Wat zijn de 10 beste seksspeeltjes met bluetooth?

Om je te helpen bij je zoektocht naar de beste bluetooth seksspeeltjes hebben we een handig overzicht voor je om de keuze iets makkelijker te maken. Dit zijn de beste en spannendste, app-gestuurde toys op de markt. Welke is jouw favoriet?

1. Lovense Lush 2.0

De 10 beste seksspeeltjes met bluetooth: Lovense Lush 2.0

De Lovense Lush 2.0 Bulletvibrator is een van de beste en bekendste bluetooth vibrators op de markt. Je hebt maar liefst tot 9 meter bereik via bluetooth en oneindig bereik via een stabiele internetverbinding. Dit maakt intiem contact overal mogelijk, zelfs al zit je partner aan de andere kant van de wereld.

Met de Lush 2.0 kan je eigen vibratiepatronen maken en zelfs synchroniseren met muziek. De vibrator is stil, maar onwijs krachtig wat voor ongekende hoogtepunten zorgt. Perfect voor eindeloos en wederzijds speelplezier.

2. The Kiiroo Onyx 2 + Pearl 2 Combo

De 10 beste seksspeeltjes met bluetooth: The Kiiroo Onyx 2 + Pearl 2 Combo

Met de KIIRO ONYX2 + Pearl 2 Couple Set kan je op afstand met elkaar genieten. De ONYX en Pearl 2 staan in verbinding met elkaar. De bewegingen die jullie los van elkaar maken wordt door de ontvangende partij gevoeld en ervaren. De ONYX verwend de man met maar liefst 10 ringen die hij over de schacht kan bewegen. De Pearl 2 is naast vaginale en clitorale stimulatie ook heel erg geschikt om de G-spot te prikkelen. 

3. OhMiBod Esca 2

De 10 beste seksspeeltjes met bluetooth: OMiBod Esca 2

Deze G-spot vibrator kan je vanaf elke plek in de wereld besturen. Ideaal als je partner op een lange zakenreis is. Heb je vooral zin in wat alone time? Geen probleem. Met de OMiBod Esca 2 kan je ook prima solo genieten.

4. We-Vibe Chorus

De 10 beste seksspeeltjes met bluetooth: We-Vibe Chorus

De We-Vibe Chorus is een gemakkelijk te gebruiken koppelvibrator. Je stimuleert de clitoris en de G-spot door middel van de twee flexibele delen. Het brede deel is voor in de vagina en het bovenste gedeelte plaats je op de clitoris. De Chorus is zowel gezamenlijk als solo te gebruiken en te bedienen met de app of afstandsbediening.

Met deze bijgeleverde afstandsbediening, kan je door middel van druk de vibratie intensiteit controleren. Als je hard knijpt dan vibreert het speeltje harder, laat de afstandsbediening los en de vibraties worden zachter. De knopjes zijn voor vooraf ingestelde vibratiestanden.

Wil je samen met je partner van de We-Vibe Chorus genieten? Het speeltje is zo gemaakt dat je partner je tegelijkertijd kan penetreren.

5. Bloom by We-Vibe 

De 10 beste seksspeeltjes met bluetooth: We-Vibe Bloom

Heb je na je zwangerschap last van wat verzwakte bekkenbodemspieren? Dan is de We-Vibe Bloom het speeltje wat je absoluut in huis moet hebben. Stevige bekkenbodemspieren zorgen voor een intenser orgasme, daar waar je partner geniet van een strakke en krachtige vagina. Door middel van de We-Vibe app controleer je de vibraties. De We-Vibe Bloom is een effectieve bekkenbodemtraining en seksspeeltje in een.

6. Realov Vlinder Vibrator met smartphone bediening

De 10 beste seksspeeltjes met bluetooth: Vlinder Vibrator

De vlinder vibrator kennen je waarschijnlijk nog wel van vroeger. Dit is echter de hypermoderne, verbeterde versie van het populaire, doch klassieke speeltje. Breng de plug in je vagina en het kopje van de vlinder doet de rest. Je kan deze vibrator ook in je slipje dragen terwijl je partner de app bestuurd. Een stomende avond is gegarandeerd met de Realov Vlinder Vibrator.

7. Vibease iPhone & Android Vibrator

Vibease iPhone & Android Vibrator

De Vibease iPhone & Android Vibrator is ervoor gemaakt om je seksleven spannend te houden. Het is de stilste vibrator op de markt en daarom perfect voor spannend gebruik buitenshuis. Geef je partner de controle over de app, terwijl jullie samen op stap zijn. Houd jezelf nog maar eens rustig als de intense, verschillende vibratiepatronen hun werk doen. In de app vind je tevens verschillende erotica om van te genieten als jullie met de Vibease bezig zijn. 

8. OhMiBod blueMotion App Controlled

OhMiBod blueMotion App Controlled

Deze vibrator kan je, dankzij de bijgeleverde kanten slip, dragen waar en wanneer je maar wil. Tijdens een saaie vergadering of een romantisch diner…

Geef je partner de controle en je weet nooit wanneer je door de intense vibraties overvallen wordt. OhMiBod houd je op het puntje van je stoel. Het draadloos gebruik van de app is 8 meter of via internet voor plezier op veel langere afstand. Durf jij het aan om de besturing aan je partner over te laten?

9. Hush By Lovense

Hush By Lovense

Wie zegt dat je alleen maar vibrators hebt die je via de app kan besturen? De Lovense Hush is een butt plug waarmee je elkaar op afstand kan prikkelen. De vibrerende plug heeft maar liefst drie standen en is goed voor zeker twee uur speelplezier. Dankzij de brede voet blijft de plug goed zitten tijdens het dragen. Dit geeft je partner alle kans om de toy ongestoord via app te controleren en je te laten kreunen van genot.  

10. Lovense Domi Wand Vibrator

Lovense Domi Wand Vibrator

Het hypermoderne zusje van de klassieke wand vibrator. Met recht het beste van twee werelden. Althans; dit is iets wat gebruikers van de welbekende wand vibrators ongetwijfeld zullen beamen. De Domi is krachtig, stil, te besturen via de bluetooth of internet en staat garant voor intense, ongeëvenaarde orgasmes. Met of zonder je partner!

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP