fbpx

Cibdol Oil

Verjaardagscadeau bezorgen

Verjaardagscadeau bezorgen: 6 leuke ideeën

In deze tijd kunnen verjaardagen niet gevierd worden, zoals we gewend zijn. Een verjaardagscadeau bezorgen is daarom een heel leuk alternatief. Zo kun je een vriend of familielid alsnog verrassen, want een cadeau per post met een persoonlijke kaart maakt veel goed!

Verjaardagscadeau bezorgen met Kaartje2go

Verjaardagscadeau bezorgen met Kaartje2go

Bij Kaartje2go heb je verschillende leuke cadeau ideeën om te versturen. Deze cadeaus kun je uitkiezen, waarna je vervolgens een kaart kiest of zelf ontwerpt. Denk aan kleinigheidjes als snoep, chocolade, maar ook sieraden of rompertjes. Er is ontzettend veel keus!

Het leuke is natuurlijk om een bijpassend kaartje uit te kiezen. Zo koos ik voor een fles wijn, die heel netjes werd bezorgd in een stevige doos. Er waren veel leuke bijpassende kaarten voor deze coronatijd, maar ook voor bij het cadeau.

Al vrij snel viel mijn oog op de kaart ‘1,5 meter? of zeiden ze nou 1,5 liter?’. Die zowel aan de buiten- als binnenkant er al erg vrolijk en kleurrijk uitzag, maar je ook zelf nog verder kon personaliseren. Zo heb ik nog een persoonlijk bericht aan de binnenkant geschreven en nog een aantal versieringen toegevoegd.

Het cadeau was bij mij de volgende dag al meteen binnen, ook al heeft PostNL het in deze tijd erg druk. Al kun je de bezorgdag ook plannen, zodat het verjaardagscadeau ook precies op de verjaardag binnenkomt.

De verjaardagscadeau bezorgen ideeën

Ben je nog op zoek naar leuke verjaardagscadeau bezorgen ideeën? Dan help ik je in deze paragraaf op weg. Ik deel de verschillende ideeën die je gemakkelijk zelf kunt versturen of laten bezorgen, om de jarige te verrassen.

Snoep of chocolade

Tony Chocolonely cadeau

Houdt de jarige van snoep of chocolade? Als je weet dat zij gek is op een bepaald merk of een bepaald soort zoetigheid, dan kun je dat goed gebruiken als cadeau!

Zelf ontving ik met Kerstmis een groot Tony Chocolonely pakket en ik ben er nog steeds zoet mee. Bij Kaartje2go hebben ze de kleine variant, maar ook heel veel ander snoepgoed en chocola!

Bier of wijn

Een grote fles bier, een bierpakket of een goede fles wijn. Een hele goede manier om iemand te verrassen en ‘s avonds kan hij of zij er meteen van genieten. Liever geen alcohol? Dan kan een alcoholvrije variant natuurlijk ook.

Verjaardagscadeau bezorgen: een boek

Een boek is altijd een geslaagd verjaardagscadeau. Tegenwoordig heb je hele leuke invulboeken, zoals het bucketlist boek, maar ook boeken speciaal voor opa en oma.

In dit ‘voor mijn liefste opa’ boek vult je opa antwoorden in op verschillende vragen. Zo kan hij het boek later teruggeven of laten lezen, zodat jullie elkaar nóg beter leren kennen.

Voor mijn liefste opa boek

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn het ideale verjaardagscadeau om te bezorgen. Je kunt deze namelijk gemakkelijk in een kaart stoppen en de jarige kan zelf iets leuks uitkiezen. Tegenwoordig heb je talloze opties voor cadeaubonnen, maar de leukste zijn toch wel om zelf een bos bloemen of een tijdschriftenabonnement uit te kiezen.

Sieraden

Love you armbandje van kralen

Sieraden zijn heel persoonlijk, maar wel extra speciaal om te geven. Zo zie je de laatste tijd veel kralenarmbandjes met persoonlijke teksten. Wat ik persoonlijk heel tof vind!

Probeer bij sieraden wel echt te denken aan wat bij diegene past, maar als geliefde of beste vriendin is dit zeker een geslaagd idee.

Speciaal voor kinderen

Voor kinderen is het helemaal een gekke tijd. Daarom is het extra leuk om te vragen of familie verjaardagscadeaus willen bezorgen. Dit kan aan de deur op gepaste afstand, maar ook per post als jullie iets verder weg wonen.

Voor kinderen zijn er verschillende cadeaus die je met een persoonlijke kaart kunt versturen. Denk bijvoorbeeld aan knuffels, kleurboeken, make-up of maskertjes en zelfs kleding. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken!

Laat jij een verjaardagscadeau bezorgen?

Zoals je ziet zijn er alleen bij Kaartje2go al hele leuke verjaardagscadeaus te vinden. In vier simpele stappen maak je al een kaart met eigen foto en tekst, waarbij je de kaart nog verder kunt versieren met leuke achtergronden of stickers. Als je voor 20.00 uur bestelt, dan gaat het dezelfde dag nog op de post. En de eerste kaart ontvang je helemaal gratis!

Aangezien we nu wat minder samen kunnen zijn, is het des te leuker om wel met elkaar in contact te blijven en te blijven verrassen. Als jarige is het extra speciaal om gewoon alle kaarten en cadeaus op je verjaardag te openen. Dan kun je later alsnog langsgaan als dat voor jullie beide mogelijk is.

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens het overzicht van de leukste cadeaus voor je beste vriendin of luxe parfums om cadeau te doen.


Bewaar deze afbeelding op Pinterest:

Verjaardagscadeau bezorgen: 6 leuke ideeën

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Didi

    Sinds de lockdown zijn er heel veel small business gestart op o.a. Instagram, ik vind het leuk om hun producten te kopen en te versturen als een kleinigheidje naar iemand toe!

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP