fbpx

Cibdol Oil

Black Friday kleding wishlist

Black Friday kleding wishlist

Eind van de maand is het weer tijd voor Black Friday! Tijd om nog wat mooie fashion items te shoppen voor het najaar of misschien alvast wat cadeaus voor de feestdagen. In deze Black Friday kleding wishlist laat ik mijn favorieten zien van OTTO.

Waar ben ik naar op zoek?

Mijn kledingkast is opgeruimd en de items zijn geüpload naar Vinted. Het enige wat ik nog echt vind ontbreken in mijn kledingkast is kleur, zoals een mooie gekleurde blazer. Nu zijn de blazers waar ik top of een jurkje onder kan dragen allemaal zwart, grijs of wit, dus daar kan wel een fijn kleurtje bij.

Verder is de herfst voor mij als herfsttype een enorm leuke periode om te winkelen, want dan heb je echt de kleuren die ik wat meer in mijn kledingkast kan gebruiken. Ze matchen goed bij mijn uitstraling, maar zijn in andere seizoenen een stuk minder te vinden. Tijd om inspiratie op te doen en te beginnen met shoppen!

Black Friday kleding wishlist

Black Friday kleding wishlist

Allereerst heb ik gekozen voor een aantal fijne basics. Zo kan ik echt niet meer zonder een fijne Levi’s jeans in mijn kast. Deze 311 shaping skinny vond ik wel heel mooi en zou een leuke toevoeging zijn aan mijn kast.

Daarnaast ben ik al een hele tijd opzoek naar enkellaarsjes zonder hak, deze van Tamaris vind ik wel heel tof. Zeker omdat ze gewoon zwart zijn, maar wel met een klein accent.

Toen werd het tijd om op zoek te gaan naar de gekleurde items om mijn kledingcollectie op te fleuren. Ik heb in het najaar altijd echt een zwak voor truien en mijn oog viel dan ook al vrij snel op de French Connection trui. Lekker opvallend, maar toch heel goed te dragen! Ook de Nike trui vond ik wel wat hebben, sportief, maar met een vintage touch.

De mooiste blazer die ik had gevonden is de oranje blazer van Rick Cardona. Zelf heb ik wel het liefst een wat korter jasje, dus ik denk dat ik daarvoor toch eens ga snuffelen tussen tweedehands items. De vesten van Aniston en Tom Tailor vond ik daarom ook wel een leuk alternatief! Zo kun je toch veel shirtjes ook in de herfst en winter blijven dragen.

Blouses vind ik zelf altijd heel fijn om te dragen. Het is perfect voor wanneer het nog niet super koud is en staat ook nog eens chique. De blouses zijn van Ashley Brooke, Buffalo en Taifun. Ik vind deze stuk voor stuk mooi!

Tot slot zijn veel jurken ook zwart of grijs, terwijl die juist zo leuk zijn in kleur! Ik koos daarom drie jurken van Apricot, Hally’s en Taifun voor op mijn Black Friday kleding wishlist. De onderste jurk uit de collage van Apricot is hiervan toch mijn ultieme favoriet.

Black Friday bij OTTO

Op dit moment heeft OTTO al een leuke kortingsactie voor Singles Day. Met de code “SINGLESDAY” krijg je 20% korting op alle mode items die nog niet zijn afgeprijsd.

Met Black Friday kunnen we bij OTTO ook weer een kortingsactie verwachten, dus daarom besloot ik deze Black Friday kleding wishlist alvast op te stellen. Dan spaar je toch weer iets uit op je nieuwe najaarsgarderobe!

Ga jij shoppen met Black Friday?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Anna

  Wat een leuke, herfstige items! Ik heb ook zeker een wishlist voor Black Friday, dat is altijd een perfect moment om wat nieuwe items in te slaan :D.

  • avatar
   Esmée

   Super leuk! Ik ben benieuwd wat er op jouw lijstje staat.

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP