fbpx

Cibdol Oil

My Unique Style gemstone magic sieraden

My Unique Style gemstone magic sieraden

Mijn collectie met edelstenen heb ik weer uitgebreid met twee prachtige sieraden. Dit keer ging ik voor een labradoriet ketting en oorknopjes van aquamarijn. In deze My Unique Style review laat ik je deze twee sieraden uitgebreid zien en vertel ik je meer over het mooie verhaal achter deze webshop.

My Unique Style review

My Unique Style review: gemstone magic sieraden

My Unique Style is opgericht door twee vriendinnen die elkaar al kennen sinds de kleuterschool. Ze gingen vaak samen op reis en kwamen iedere keer tot de conclusie dat ze samen een sieraden webshop op wilden starten. Op reis kwamen ze namelijk vaak hele mooie creaties tegen die ze het liefst zouden willen delen.

En dit is precies wat ze nu doen, want de sieraden die je bij My Unique Style tegenkomt komen van over de hele wereld. Ze laten bij deze kleine leveranciers en ateliers ook geregeld nieuwe ideeën uitwerken, waardoor de webshop een ontzettend groot, maar ook goed aanbod heeft.

Gemstone magic sieraden

Het eerste waar mijn oog opviel was deze prachtige ketting met een labradoriet. De ketting is handgemaakt en ook doordat er gebruik is gemaakt van edelsteen, ziet iedere ketting er net iets anders uit. Met name de rand van deze ketting vind ik heel erg uniek!

De labradoriet ketting die ik heb ontvangen heeft bijna de perfecte vorm. Het mooie vind ik dat de edelsteen doorzichtig is, maar van de zijkant juist heel donker lijkt met een blauwe gloed. Het doorzichtige effect met de donkere strepen erdoorheen, doen me persoonlijk heel erg aan de zee denken.

Net als iedere edelsteen heeft labradoriet ook een bepaalde betekenis. Zo staat labradoriet voor geluk, intuïtie, kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Verder werkt hij heel beschermend tegen negativiteit, waardoor het een hele geschikte steen is als je hooggevoelig bent. Zo verminderd hij stress en angst, zodat je echt kunt leven vanuit je eigen kracht. Een hele goede steen voor deze tijd!

Als tweede item vond ik het wel leuk om voor oorknopjes te gaan. Deze zijn toch net iets gemakkelijker te dragen en te combineren met andere sieraden. Daarom ging ik voor de gouden oorknopjes met aquamarijn, een edelsteen die matcht met mijn sterrenbeeld.

Het mooie aan deze sieraden vind ik de felblauwe kleur, waardoor ze me echt doen denken aan een azuurblauwe zee. De edelstenen hebben naast deze kleur ook een mooie glinstering, bijna glitterachtig. Ik vind zowel de oorbellen als de edelstenen heel mooi afgewerkt, wat ik door de prijs van €12,95 bijna niet had verwacht.

Aquamarijn is een edelsteen die rustgevend werkt, maar tegelijkertijd maakt hij je scherp en doelgericht. Hij houdt je dus eigenlijk zowel lichamelijk als geestelijk in balans. Hij zorgt ervoor dat je eerlijk bent en minder boos, geïrriteerd of gespannen in een conflict of een moeilijk gesprek.

Conclusie

De sieraden van My Unique Style zijn voor zover ik heb mogen ervaren van hele goede kwaliteit. Beide sieraden zijn gemaakt van 925 zilver en zien er heel mooi afgewerkt uit. Ze hebben op dit moment een grote sieradencollectie met edelstenen, waardoor je echt snel iets kunt vinden wat bij je past.

Ik vind het leuk dat ik mijn edelstenencollectie nu uit heb kunnen uitbreiden met deze labradoriet ketting en aquamarijn oorbellen. Ik vind ze beide enorm mooi en hebben ook eigenlijk allebei een andere stijl.

De labradoriet ketting (€59,95) en de aquamarijn studs (€12,95) zijn verkrijgbaar via de My Unique Style webshop.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP