fbpx

Cibdol Oil

MAC Viva Glam Rihanna

MAC Viva Glam Rihanna
Rihanna kwam al met vele collecties voor MAC Cosmetics. Nu is daar de MAC Viva Glam Rihanna collectie, die ik moest hebben. Het geld dat je besteed aan de Viva Glam producten gaat volledig naar het MAC Aids Fonds. Ik steunde het goede doel door het bestellen van de lipstick en de lipglass uit de collectie, beide hebben een rood kleurtje. Het zijn mijn eerste rode kleurtjes in mijn stash en daarom ben ik ontzettend enthousiast! 

MAC Viva Glam Rihanna lipstick

Viva Glam Rihanna
MAC Viva Glam Rihanna lipstick
De verpakking van de MAC Viva Glam Rihanna lipstick was een zwart doosje, zoals je kon zien op de allereerste foto. Op dit zwarte doosje stond de handtekening van Rihanna. Deze handtekening is ook op de huls van de lipstick te vinden. Verder is de huls ontzettend mooi bordeaux rood. Alleen de verpakking is al een een mooie toevoeging voor je collectie.

Viva Glam Rihanna
Het is een prachtige rode kleur, zeker een pareltje in mijn stash. De kleur is opvallend, maar ik vind hem mooi bij me passen. Het is een frost lipstick, maar ik vind het effect wel meevallen. In het licht is hij zelfs een beetje glanzend, zoals je op de foto ziet. Eigenlijk zegt de foto veel meer dan mijn woorden.

Rihanna Viva Glam lipglass

MAC Viva Glam Rihanna lipglass
Viva Glam Rihanna
De MAC Viva Glam Rihanna lipglass, het product uit de collectie die nog steeds niet uitverkocht is. Terwijl hij bijna net zo mooi is. De handtekening van Rihanna is bij de lipglass ook verwerkt op de verpakking. Daarnaast viel het me al gelijk op dat er lekker veel glitters in de lipglass zitten. Ik vind dat altijd wel een leuk effect. De lipglass heeft hetzelfde sponsje als de lipgloss, zoals je hem kent.

MAC Viva Glam Rihanna lipglass
Het valt me wel op dat de lipglass een iets andere kleur heeft dan de lipstick. Het is wel een mooi neutraal kleurtje, iets meer alledaags. Ik snap eigenlijk niet dat de MAC Viva Glam Rihanna lipglass nog niet is uitverkocht. Hij ruikt heerlijk en voelt heerlijk op de lippen, daarnaast is de kleur van de lipglass mooi. Ookal is de kleur wat anders dan de lipstick. Het is mijn eerste lipglass van MAC, maar tot nu toe ben ik heel tevreden.

Viva Glam Rihanna
Hierboven de foto van de lipstick en de lipglass samen. Ze staan samen echt perfect. De lipstick wordt door de toevoeging van de lipglass een stuk zachter, wat voor mijn lichte huid erg fijn kan zijn. Door de samenstelling is het rood wat minder hard en dat is mooi voor op de dagen dat je niet teveel wil opvallen, of wanneer je outfit al opvallend genoeg is. MAC heeft weer een goede daad verricht, voor je gift aan het goede doel krijg je een prachtige lipstick en lipglass terug!

MAC Viva Glam Rihanna lipstick & lipglass
En als laatste foto nog een full face. Zo kun je zien hoe de lipstick staat bij mijn huidskleur en wat voor effect het geeft. Ik vind het echt een power lipstick met een felle kleur, maar een kleur die ik wel durf te dragen. Ik weet niet of de lipstick nog beschikbaar is bij de MAC counters, maar in de webshop is hij helaas uitverkocht. Ik snap eigenlijk niet waarom ze een beperkte oplage lipsticks hebben voor zo’n mooi doel. Maar goed, de lipglass is nog wel verkrijgbaar in de webshop voor €17,50 en die is ook geweldig! Waarschijnlijk is de lipglass ook super te combineren met andere rode lipsticks, een dikke aanrader.

Heb jij iets aangeschaft uit de MAC Viva Glam Rihanna collectie?

 • Reacties ( 27 )

 • avatar
  Lyana

  Allebei mooie kleuren, maar de lipglass is toch mijn favoriet, wat een glitters!

 • avatar
  Ellen

  Oooh ziet er mooi uit!

 • avatar
  Amber

  Ah wat gaaf dat je ze hebt. Ik was helaas te laat! :( Staat je mooi.

 • avatar
  Sanne

  Oeeh mooi! Staat je geweldig deze kleur!

 • avatar
  Kayleigh

  Wat mooi! Ik heb helaas nog helemaal niks van de Rihanna collectie.. loop altijd alles mis haha :-)

 • avatar
  Yvonne

  Ooh die lipgloss is heel mooi! Staat je goed ook. Ik heb nog niets uit deze collectie.

 • avatar
  Lies

  Ze zijn beide heel erg mooi! Vooral ook de foto waar je ze beide op hebt ziet er zo mooi uit. Echt een perfecte combinatie.

 • avatar
  Daphne

  Ziet er goed uit!

 • avatar
  De Dotties

  Vooral naar de lipglass ben ik erg benieuwd geworden!

 • avatar
  Just Love Life

  Wauw, wat een knal kleur! Gaaf!

 • avatar
  Tess Evea

  Ik hou zelf niet zo van een lipgloss maar god wat is de stick geweldig zeg, prachtig.

 • avatar
  Michaela

  Wauw, super mooi! :)

 • avatar
  Romy

  Wauw, die lipstick is echt prachtig!

 • avatar
  niesca

  Ik heb hem al voorbij zien komen en het is echt een prachtige rode kleur!

 • avatar
  Kelly

  Prachtige kleuren! Zelf heb ik net een nieuwe lipstick in de kleur ‘Crosswires’ ook érg mooi!

 • avatar
  Marissa

  Erg mooi! Vooral die lipstick! Staat je ook goed :)

 • avatar
  Jana Vmh

  Ik vind het echt een van de mooiste kleuren :)

 • avatar
  Melike

  Deze is toch nog een halfjaar in de winkels? Online is hij wel telkens uitverkocht alleen ik wil hem wel gewoon kopen dus ik koop hem wel een keer in Adam.

 • avatar
  Jana

  Erg mooi ! x

 • avatar
  Kirsty

  Wauw ze staan je allebei erg goed en in combinatie vind ik ze misschien nog wel het mooist! :) Ik denk dat de lipglass er alleen nog is omdat er waarschijnlijk meer dames zijn die gek zijn op lipstick. Wel jammer dat de oplage zo beperkt is, maar dat maakt het wel extra leuk als je wat weet te bemachtigen! :)

 • avatar
  Eline

  Superpretty, ik vind het kleurtje je ook heel erg goed staan!

 • avatar
  Ypie

  Supergave kleur!
  Liefs, Ypie

 • avatar
  manon

  Super gaaf dat je hem hebt, ze zijn echt super mooi!

 • avatar
  kim

  Super leuk kleurtje! love it.

 • avatar
  beautybylj

  Oh heel mooi zijn ze! Ik vind de lipglass echt heel mooi x

 • avatar
  Amy

  Ik ga ze beiden zeker nog aanschaffen want ik heb er een traditie van gemaakt om ieder jaar mee te doen. Ik heb de Cyndi, Nicki 1 en Nicki 2 ook al in mijn collectie :D

 • avatar
  Silvy

  Ohhh gaaf dat je deze hebt! Ik vind ‘m erg mooi, maar ik vind MAC over het algemeen zo duur.. :(

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP