fbpx

Cibdol Oil

KLEDINGTIPS VOOR DE HERFST

Kledingtips voor de herfst

Als ik één seizoen lastig vind qua kleding, dan is het de herfst. Het is koud, maar toch schijnt het zonnetje. De wind laat de tranen over je wangen rollen, maar uit de wind is het goed uit te houden. De ene keer je dunne jas, de andere keer je winterjas. Ik twijfel vaak over wat ik moet dragen, maar er zijn toch wel bepaalde kledingtips voor de herfst die ik handhaaf. 

Meerdere laagjes

Als ik ergens van hou tijdens de koudere seizoenen, dan zijn het meerdere laagjes. Een topje onder je blouse met korte mouwen, en daarover een blazer en een jas. Meerdere laagjes zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld de blazer nog onder je jas uit kunt halen. Als het ‘s ochtends heel koud is, dan zorg je ervoor dat je het ‘s middags niet té warm hebt. Met meerdere laagjes kun je heerlijk afwisselen.

Dunne truien

Ik weet het, dikke truien zijn heerlijk. Alleen in de herfst zijn dikke truien vaak nog te warm, zeker in combinatie met je dikkere jas. Zorg ervoor dat je dunne truien draagt. Als het echt koud is, kun je deze nog combineren met een blouse of een dikkere jas. Hier combineert Angelica Blick bijvoorbeeld een mooie herfstoutfit met een dunne trui.

Jurken met lange mouwen

Zelf ben ik echt fan van jurken met lange mouwen. Deze jurken komen vaak ook tot de knie, of over de knie. Doordat het één stuk stof is, is het heerlijk warm. Geen stukjes huid die ergens tevoorschijn komen, zoals bij een iets te korte trui, brrr. Onder een jurk met lange mouwen kan een heerlijke maillot met enkellaarsjes. Eroverheen draag ik vaak wel mijn winterjas, omdat deze wat langer is. Het valt me echt op, dat ik in de winter veel meer jurkjes draag.

Jeans

In de winter draag ik, naast jurken, het liefst een dikke jeans. Een jeans van echt spijkerstof, zoals de broeken hier, en het liefst zonder gaten. Mijn favoriete model is een high-waisted skinny jeans. Doordat deze broek hoog zit, kun je ook kortere truien en topjes met gemak dragen.

Schoenen

Op het gebied van schoenen heb ik bijna geen regels. Ik ben dol op schoenen en draag de meeste exemplaren het liefst het hele jaar door. Wel maak ik één uitzondering. Ik draag geen open schoenen meer in de herfst. Ik heb snel koude voeten en wintertenen, dus daar heb ik in de afgelopen jaren wel van geleerd. Het liefst draag ik laarzen tijdens de herfst, maar sneakers kunnen onder een lange broek ook nog gemakkelijk.

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Wendy

  Laagjes. Daar ben ik een fan van. Warm? Laagje uit. Koud? Laagje aan. ;)

 • avatar
  Eilish

  Ik zoek echt nog jurken en shirts met lange mouwen. Die heb ik gewoon niet haha.

 • avatar
  Brittany

  Ik ben nog opzoek naar een mooie jurk met lange mouwen. Verder vind ik het ook fijn om meerdere lagen aan te trekken!

 • avatar
  manon

  Ik draag nu ook vaker jurken, heb al een leuk winterjurkje gekocht bij de Primark

 • avatar
  manon

  Ik draag nu ook vaker jurken, heb al een leuk winterjurkje gekocht bij de Primark

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP