Caption Ditch Him nagellak

Caption Ditch Him nagellak

Caption staat bekend om haar sneldrogende nagellak. Je kunt hem voor het slapengaan aanbrengen, zonder schade. Mijn ongeduldige ik was heel nieuwsgierig, dus tijd voor de Caption Ditch Him nagellak review!

Caption nagellak met LacQ3 technologie

Caption Ditch Him nagellakCaption staat bekend om haar LacQ3 technologie. Je kunt Caption nagellak vergelijken met een gellak, maar dan zonder het gebruik van een lamp. De glans, de kleur en de stevigheid komen namelijk overeen. Daar blijft het niet bij, Caption maakt de belofte dat deze nagellak twee tot drie keer zo lang blijft zitten dan andere nagellak én hij zou enorm snel op moeten drogen. Er wordt gezegd dat dit de perfecte nagellak is om aan te brengen voor het slapengaan, zonder dat je de volgende ochtend met allerlei strepen in je verse manicure wakker wordt.

Daarnaast bevat deze nagellak geen DBP, tolueen en formaldehyde, ook wel de schadelijke big 3 genoemd. Ik had er voor deze nagellak eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar deze big 3 worden niet allemaal standaard gebruikt in nagellak of zijn niet schadelijk bij het inademen van kleine hoeveelheden. Niets om je zorgen over te maken en bij deze nagellak dus helemaal niet!

Caption Ditch Him nagellak

Caption Ditch Him nagellakIk ontving de Caption Ditch Him nagellak in een starterset tijdens een persevent. In dit setje zit een basecoat, de kleur Ditch Him en de topcoat. De nagellak was uitgezocht aan de hand van de personen die aanwezig waren. Heel erg grappig, want dit is echt een roze kleur die meerdere keren in mijn stash voorbij komt. Op deze manier kan ik hem goed vergelijken met mijn andere favorieten.

Bij het aanbrengen merkte ik al meteen hoe fijn dit eigenlijk ging. De kwastjes zijn zo gevormd dat je je gehele nagel gemakkelijk kunt lakken. Je raakt bijna nooit de zijkanten rondom je nagel. Ik vind dit persoonlijk het fijnste nagellakkwastje wat ik tot nu toe heb getest!

Ditch Him swatch

Caption Ditch Him nagellakIk was meteen onder de indruk na het aanbrengen van de nagellak. De nagellak dekt namelijk erg goed en schijnt eigenlijk alleen bij een paar nagels na één laagje lichtjes door. De nagellak droogt erg snel, waardoor je vrijwel direct na de basecoat, de kleur en vervolgens de topcoat kunt aanbrengen. En de kleur is heel intens met een mooie opvallende glans.

Over de droogtijd en de kleur ben ik ontzettend tevreden, maar bij mij chipte de nagellak helaas al na twee dagen. Ik heb hele stevige nagels, maar ben in de week van het aanbrengen wel wat drukker bezig geweest dan normaal. Het zou dus kunnen dat hij beter blijft zitten wanneer ik een hele week bezig ben met enkel het schrijven van artikelen. Daarnaast kwam ik op de website ook tegen dat de basecoat je nagels versterkt, waardoor de nagellak na verloop van tijd steeds beter blijft zitten.

Conclusie

Caption Ditch Him nagellakOp dit moment ben ik nog niet helemaal overdonderd door het resultaat. Dit komt met name doordat de nagellak niet zo lang blijft zitten. Hij bleef 2 dagen zitten, waar een nagellak van Essie bij mij minimaal 7 dagen blijft zitten. Wel ben ik wat actiever bezig geweest en ga ik hem zeker in een rustigere week nog eens uitproberen.

Wel ben ik ontzettend blij met de droogtijd! Hij is voor je het door hebt al droog en ook een stuk sneller uitgehard dan andere nagellak. Ook de kleur vond ik enorm mooi en opvallend! Hij was een stuk intenser dan de vergelijkbare kleuren in mijn collectie. Als de nagellak langer zou blijven zitten, dan was dit absoluut mijn nieuwe favoriete merk geweest!

Deze nagellak is verkrijgbaar via Caption.nl voor €16,95 en de base- en topcoat voor €15,95.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP