Cibdol Oil

CATRICE METALLURE LIPSTICKS

CATRICE METALLURE LIPSTICKS

Deze schatjes zag ik al op diverse blogs voorbijkomen en wat zijn ze prachtig. Toen ik de collectie zag had ik al besloten dat ik de felroze kleur wilde hebben, maar toen ik ze in de winkel zag kon ik de rest van de kleurtjes niet laten liggen. De kleuren zijn stuk voor stuk uniek en komen nog niet voor in mijn stash. De hulzen zijn classy rosé goud en de lipsticks ogen hierdoor enorm chique.

[su_quote]    Elegante finish. De Metallure look is pas compleet met een klassieke uitstraling van de lippen. De hoog gepigmenteerde langhoudende lipstick is extreem romig en voelt zijdezacht aan. De finish is bijzonder elegant danzij het semi-matte effect.[/su_quote]

C01 Metalight

Catrice Metallure Metalight
Metalight is een nude kleurtje met een lichtbruine tint. De kleur bevat kleine shimmers en is een stuk minder mat dan de andere Catrice Metallure lipsticks. Eigenlijk zou ik de lipstick niet eens als matte of semi-matte omschrijven, want hij glanst aardig. Aan de geur van de lipstick is helaas niets toegevoegd, de lippenstift ruikt erg standaard. De lipstick voelt erg romig aan, waardoor mijn lippen zacht blijven en niet uitdrogen. Het enige nadeel aan dit kleurtje vind ik de lijnen rondom mijn lippen, hij geeft een soort lijn die je echt even met je vingers moet uitsmeren.

Catrice Metallure Metalight
Hierboven zie je de lipstick. Het is een rustig kleurtje voor een schooldagje of een werkdagje. Ik vind het glimmende effect bij deze lipstick wel mooi, maar eerst had ik hem toch wat matter verwacht. Deze lipsticks komt zeker vaak terug op een normale dag of bij een heftige ooglook.

C02 Alluring Pink

Catrice Metallure Alluring Pink
Voor deze kleur ging ik dus eigenlijk naar de winkel. Een prachtige felroze kleur. Ik draag graag opvallende kleuren, maar dan is een opvallende kleur roze toch echt mijn favoriet. Deze lipstick heeft een mooi matte effect, er zit een licht glansje aan, vandaar dat Catrice het semi-matte noemt. De lipstick brengt gemakkelijk en soepel aan. De kleur verdeeld zich mooi over mijn lippen en ik heb eigenlijk niets te klagen. Ook deze lipstick heeft geen lekker geurtje, maar ruikt gewoon standaard. De lipstick voelt romig en zacht aan, ondanks het semi-matte effect. Je lippen zullen door deze prachtige lipstick niet uitdrogen en ze zullen er alleen maar mooier door worden.

Catrice Metallure Alluring Pink
Jeetje wat heeft dit kleurtje veel pigment, de kleur knalt er vanaf. Ik ben ontzettend blij met deze kleur en ik vind hem erg mooi in combinatie met mijn blonde haar. Ook deze felroze lipstick maakt me weer gelukkig.

C03 Alluring Red

Catrice Metallure Alluring Red
In de winkel twijfelde ik of hij me zou staan, maar toch kon ik dit matte rode kleurtje niet laten staan. Ik vind altijd dat een rood kleurtje op je lippen erg mooi kan staan, maar dan moet het wel de juiste kleur rood zijn, de kleur rood die bij jou past. Hij heeft dezelfde hoeveelheid matte als de Alluring Pink lipstick met hetzelfde subtiele glansje. De lipstick is wat aan de gladde kant, daardoor verdeeld hij zich snel en gemakkelijk over je lippen, maar daardoor kun je ook gemakkelijk uitschieten. De geur van de lipstick is hetzelfde als de andere lipsticks, erg jammer dat er niet gewoon een geur aan zit. De lipstick voelt romig aan op je lippen, waardoor je lippen ondanks het matte effect in goede staat zullen blijven.

Catrice Metallure Alluring Red
Sorry voor de vloekende combinatie, haha. Het is echt een mooie kleur rood, ik durf deze kleur wél te dragen en dat is niet met alle kleuren rood. Het pigment van deze lippenstift is super, ik hoef slechts één keer over mijn lippen heen te gaan.

Conclusie

Drie prachtige lipsticks met ieder zijn unieke kleur. Het is net welke kleur bij je past en welk effect je het liefste op je lippen terugziet. Metalight is een nude kleur met shimmers en meer glans dan de andere twee lipsticks. Alluring Pink is een prachtige felroze kleur met een matte effect. En Alluring Red is een gewaagde rode kleur met een matte effect. De huls heeft een spiegeltje aan de bovenkant, net zoals de lipsticks van YSL. De lipsticks zijn allemaal erg romig en verdelen fijn en gemakkelijk over je lippen. Mijn lippen voelen door deze lipsticks extra zacht aan. Na het eten van een maaltijd moet je de lipsticks wel even bijwerken, maar dat vind ik zelf geen probleem. Deze drie lipsticks ga ik de aankomende dagen zeker gebruiken en zijn vanaf nu niet meer weg te denken uit mijn stash.

De Catrice Metallure Lipsticks zijn verkrijgbaar voor €3,99 per stuk.

 • Reacties ( 30 )

 • avatar
  Esra

  Mooie lipsticks, de roze heb ik laatst ook gekocht! X

 • avatar
  Kim

  De hulzen zijn prachtige luxe ja, al spreken de kleuren mij niet echt aan. Wat een mooie fel blauwe trui draag je :)

  • avatar
   Esmée

   Bedankt voor je compliment! Deze trui is echt mijn favoriet, ik kocht hem vorig jaar bij Pull & Bear. x

 • avatar
  Bouchra

  Prachtige kleuren! Vooral die roze!

 • avatar
  Aurélie – lovelifelovefashion

  Jeetje, wat prachtige liptsticks. Vooral die laatste 2 vind ik super. En die verpakking… pretty!

  x Aurélie

 • avatar
  Laura – Essential Honesty

  Ik vind de verpakkingen prachtig, maar de kleuren zelf vind ik niet zo leuk staan bij mij! Bij jou vind ik de roze erg mooi staan!

 • avatar
  Karlien – Polished Cats

  allemaal prachtige kleuren
  vooral die roze vind ik je mooi staan

  Liefs
  Karlien

 • avatar
  Julie

  Ik vind deze verpakkingen zo leuk! :-D
  Alle kleurtjes zijn mooi, al vind ik de roze het leukst!

 • avatar
  Ellen

  Vooral de laatste kleur is onwijs mooi! De huls van de lipstick is echt prachtig!

 • avatar
  Marlissa

  Ik zie ze nu vaker voorbij komen, ik heb zelf de nude en die staat jou ook heel erg mooi!

 • avatar
  Sylvana

  Ze zijn stuk voor stuk prachtig! CO3 heb ik zelf ook en daar ben ik helemaal weg van :). De verpakkingen zijn ook echt onwijs mooi.

 • avatar
  Cherel

  Wauw, ze zien er prachtig uit! Alleen die huls al, heel erg mooi.

 • avatar
  niesca

  eerste vind ik persoonlijk te licht en zou mij niet staan de 2 en 3e vind ik prachtig!

 • avatar
  Mariëlle

  Ik heb de roze zelf en hij is erg fijn!

 • avatar
  Patoirblog

  Wat een pigmentatie! Mooie kleuren!

 • avatar
  Mirjam

  Deze roze tint vind ik erg mooi!

 • avatar
  Denise

  Wat zijn de hulzen van de lipsticks prachtig he! Ik vind de roze het allermooiste! <3

 • avatar
  Veronique

  De roze en rode zijn erg mooi! En dan die huls… *verliefd*

 • avatar
  Jana

  Die roze is erg leuk! Die verpakking straalt echt zo luxe uit he ;)

 • avatar
  melissa

  Fijne review! Ik heb zelf de alluring red :)

 • avatar
  Linda / Oh My Beauty

  Ik heb de roze en de rode. Echt prachtige lipsticks! De huls is ook heel mooi!

 • avatar
  Shanti

  Ik vind de hulzen echt geweldig. De roze kleur is mijn favoriet<3

 • avatar
  Hannelore

  Heel mooie kleuren! En leuk dat ze zo verschillend zijn :)

 • avatar
  Nina

  Mooie en leuke foto’s

 • avatar
  Bianca

  Ik ben geen lipstickmeisje maar vind de verpakkingen van deze wel heel erg mooi :)

 • avatar
  Marloes

  Wat een mooie lipsticks! Staan je goed!

 • avatar
  Manon

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik vind de lipsticks erg fijn en mooi

 • avatar
  Tessa

  Ik vind de roze en de rode echt prachtig! Ze staan je heel mooi!
  liefs, Tessa

 • avatar
  Denise

  Fijne review ! De kleurtjes zijn echt prachtig ! X

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP