Cibdol Oil

Seven Sins | Beauty

Seven Sins
Je hebt vast wel eens gehoord van de tag ‘Seven Sins’, zo niet, dan lees je nu de beauty versie op Esmée Lifestyle. Ik werd getagd door Miss Langhaar, een meid met een hele toffe blog, check her out. In deze tag lees je als over mijn verlangens en jaloezie op het gebied van beauty. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Luxuria – lust

Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?
Ik denk toch dat dit het bekende Naked 3 palette is, vooral omdat deze het duurste is en het minst bereikbaar. Daarnaast vind ik de kleuren van dit palette echt prachtig, helemaal mijn ding. Palettes van Too Faced staan ook erg hoog op mijn verlanglijstje, maar die zijn door de prijs wat geschikter.

Gula – gulzigheid

Welk merk komt het meeste voor in je stash?
Hmm, lastige vraag. In mijn stash zit veel afwisseling tussen verschillende merken. Ik denk dat op dit moment MAC Cosmetics toch de overhand heeft, aangezien ik daar in iedere categorie wel een product heb, alleen nog geen nagellak. MAC foundation, foundation brush, blush, oogschaduw, lipglass, poeder, paarse eyeliner en 3 lipsticks liggen te stralen in mijn stash. Wow, oké, dat was meer dan ik dacht.

Avaritia – hebzucht

Wat is je duurste item uit je stash?
Wat een lastige vraag, maar na even zoeken blijkt het mijn YSL lipstick te zijn. Deze lipstick heb ik overigens wel gekocht met korting. Mijn YSL lipstick is in de kleur Corail Jalouse.

Seven Sins
Acedia – Luiheid

Welk product durf je te vergeten door luiheid?
Eyeliner durf ik te vergeten door luiheid. Dat is voor mij namelijk echt een product waar ik even voor moet zitten. Ik moet rustig het lijntje trekken en eventueel de stukjes waar ik ben uitgeschoten bijwerken. Niet zomaar een klusje, daarom sla ik dit product vaak over op een normale schooldag, ook al is het zo mooi.

Ira – woede

Met welk product heb je een liefde/haat relatie?
Foundation, geen twijfel mogelijk. Foundations vielen bij mij altijd te donker, gelukkig leek ik er altijd bruin door en niet oranje. Toen ik eindelijk de perfecte foundation had gevonden van MAC Cosmetics bleek dat even later mijn huid weer wat donkerder was geworden. Veel mensen noemden me weer ‘witjes’ met deze foundation, maar mijn onzuiverheden dekt hij perfect en ik vond juist dat hij goed aansloot bij mijn huidskleur. Mijn huid veranderd ook snel door het weer, in de winter is mijn huid vaak wit, maar in de lente of de zomer is mijn huid ontzettend snel bruin. En ik heb geen zin om foundation aan te schaffen voor iedere tint door het gehele jaar heen.

Invidia – jaloezie

Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?
Bronzer, ik kan gewoon maar niet aan bronzers wennen. Het heeft nooit bij mij gestaan en ik vermoed dat ik het nooit mooi vind staan. Soms zie ik mensen die bronzer zo perfect aanbrengen, dat het hun gehele gezicht een andere vorm geeft. Een beetje jaloers ben ik wel.

Seven SinsSuperbia – trots

Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?
Mascara, ik heb zelf mini wimpers en de Le Volume Mascara van Chanel maakt mijn wimpers onwerkelijk lang. Het lijkt net alsof ik nepwimpers draag, oftewel de perfecte mascara. Ik doe deze mascara nooit meer weg, want hij maakt me zo zelfverzekerd.

 • Reacties ( 11 )

 • avatar
  Babs

  Leuk! Ik kan ook niets met een bronzer, zie er dan zo vreemd uit…;)

 • avatar
  Bianca

  Oké ik ben nu wel heel benieuwd naar die veel te dure mascara haha :p En bronzer is zo lastig hé als je een lichte huid hebt :(

 • avatar
  Patoirblog

  Deze tag is echt leuk! Goed ingevuld!

 • avatar
  Julie

  Erg leuk deze tag! :-)

 • avatar
  Laura

  leuk om te lezen!:)

 • avatar
  Jenn

  Leuk om te lezen!

 • avatar
  Lotje

  Ah wat n super leuke tag!! XOXO

 • avatar
  Eva

  Hele leuke tag!

 • avatar
  Eilish

  Leuk om te lezen!

 • avatar
  Eline

  Wat een superleuke tag, echt gaaf om te lezen en heel erg herkenbaar!

 • avatar
  Manon

  Leuk om te lezen, ik moet hem ook nog invullen

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP