Het eerste seizoen van Riverdale eindigde eigenlijk zo

Het einde van Riverdale was natuurlijk niet hoe we het wilde zien. Het was geen happy end. Alleen eigenlijk had het eerste seizoen moeten eindigen met deze verwijderde scène en laat dat nou net het perfecte einde zijn.

Recap

In de laatste aflevering van Riverdale belandt de vader van Jughead in de gevangenis. Hierdoor heeft Jugheid geen voogd meer, zou hij terecht komen in de pleegzorg en overgeplaatst worden naar Southside High. Southside High is de tegenpool van Riverdale High School en heeft geen goede reputatie. Dit komt doordat de meeste kinderen van de Serpents juist hier naar school gaan. Door de overplaatsing neemt Jughead afscheid van Betty en zijn vrienden, maar dit is absoluut het treurigste einde. Het had namelijk ook anders kunnen aflopen…

Verwijderde scène

Op het YouTube kanaal van Riverdale is een verwijderde scène geupload. Dit is het alternatieve einde van het eerste seizoen. In de bovenstaande video zie je hoe de serie had afgelopen als Riverdale had gekozen voor een happy end. Zeker de moeite waard om even te kijken, want je zwijmelt echt weg bij deze romantische twist!

Mogelijke verklaring

De fans van Riverdale speculeren er natuurlijk op los. Waarom zou er niet gekozen zijn voor deze mooie afsluiting? Als je er over nadenkt is er maar één logische verklaring. Wanneer Riverdale kiest voor een happy end, zoals de verwijderde scène, dan is het verhaal afgerond. Dit gebeurd vaak bij series die niet goed bekeken worden en op deze manier komt het verhaal echt ten einde.

Door het succes van Riverdale moest er natuurlijk een tweede seizoen komen. Daarom is er gekozen voor het treurige einde, maar hebben ze natuurlijk wel meer materiaal om het tweede seizoen in elkaar te zetten. Dit betekent juist alleen maar meer afleveringen voor ons, yay!

Bron beeldmateriaal: Riverdale

240 Shares
  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
240 Shares