De mooiste sieraden voor de feestdagen

De mooiste sieraden voor de feestdagen

De feestdagen zijn wat mij betreft het perfecte moment om je uit te leven met sieraden. Van bling bling tot armparty’s het kan én mag allemaal. Daarom zet ik de mooiste sieraden voor de feestdagen snel op een rijtje. 

Armparty time!

Kies deze feestdagen voor een prachtige Swarovski armband of misschien zelfs meerdere. Armparty’s zijn dit jaar helemaal hip en je kunt van alles met elkaar matchen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor zilveren sieraden in combinatie met parels of voor prachtige roségouden met wat bling bling voor een luxueuze uitstraling. De armbandjes van Swarovski zijn overigens ook een heel mooi cadeau voor onder de kerstboom.

Goud is niet fout

Goud is één van de nieuwe trends voor 2019. Hoe leuk om daar het einde van 2018 dan alvast op in te spelen? Er zijn heel veel leuke gouden kettingen verkrijgbaar. Je kunt extra opvallen door een gouden ketting te dragen met diamant, maar je kunt ook meteen een andere trend meepikken. Zo komen ook de sieraden met symbolen terug in 2019. Het leuke van deze trend is dat je automatisch een betekenis geeft aan een symbool. Mijn favoriet voor 2019 is een gouden ketting met een wolkje, maar je ziet ook veel hartjes en sterren terug. 

Opvallen met oorbellen

Onze oorbellen mogen weer groot, groter, grootst zijn. Kies deze feestdagen dus voor grote oorbellen, mits je geen of slechts een kleine ketting om hebt. Een statement ketting met grote oorbellen zijn namelijk een absolute no go! Je kunt deze grote statement oorbellen beter combineren met kleine armbandjes die erbij passen. 

Zo zijn de oorbellen van Swarovski gevuld met de blauwe steen Montana. Deze steen komt ook terug in allerlei andere sieraden van het merk, waardoor je ze perfect kunt matchen! 

Aftellen naar 2019

Aftellen naar 2019 doen we natuurlijk in stijl met een mooi horloge. Ik heb een zwak voor deze nieuwe horloges van Esprit. Ze hebben beide een hele unieke wijzerplaat en ik denk dat dat me enorm aanspreekt. Het is echt compleet iets anders. Toch zijn de hippe horloges van Cluse en Michael Kors ook enorm mooi!

Wat vind jij de mooiste sieraden voor de feestdagen?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP