Diary #127: bioscoop & vuurwerkshow

Diary #127: bioscoop & vuurwerkshow

Nog een paar weken en dan tellen we af naar 2019! Dat besefte ik deze week bij het kijken naar een vuurwerkshow, maar voor dit jaar staan er nog genoeg leuke dingen op het programma.

Maandag


Diary #127: bioscoop & vuurwerkshow

Maandag was het tijd om goed aan de slag te gaan! Ik moest foto’s schieten voor de campagne van Brainbooster. Dit deed ik bij onze kerstboom met mijn oude camera. Dat was heel onhandig! Ik zet dan namelijk de timer aan, ga binnen 10 seconden op de juiste plek zitten en poseer voor de foto. Toch is het goed gelukt en zaten er een aantal leuke foto’s tussen! Ik heb twee foto’s uiteindelijk dinsdag geplaatst op Instagram.

Dinsdag


Diary #127: bioscoop & vuurwerkshow

Dinsdag maakte ik naast heel veel artikelen ook foto’s voor mijn Instagram Stories. Ik had een aantal hele toffe pakketjes gehad en wilde ze met jullie delen. Ik krijg tegenwoordig best veel pakketjes en het lukt me niet om ze allemaal (direct) te reviewen, dus deel ik alvast mijn eerste indruk via mijn Stories. Je ziet hier de giftset van Kiehl’s in samenwerkring met Bannecker.


Ik fotografeerde ook de nieuwe lijn van Kneipp. Dit is de Cosy Moment lijn met macadamia, steranijs en sinaasappel. Hij ruikt echt zó lekker en is perfect voor de feestdagen! Het fijne is dat er ook een geurkaars bijzit, dus dat is een extra reden om deze review snel in elkaar te zetten. 
Tijd om te koken! We aten andijvie, maar helaas was hij niet zo goed gelukt. :(

Diary #127: bioscoop & vuurwerkshow

Woensdag

Nivea MicellAIR Expert review

Woensdag schreef ik weer artikelen en maakte ik foto’s van de Nivea MicellAIR make-up reiniger. Heb je deze review al gezien? Ik ben enorm trots op de foto’s. Ik experimenteerde even met mijn trui als achtergrond en wilde heel graag een kaarsje erbij voor de sfeer. Ik denk dat dit mijn mooiste foto’s zijn van de afgelopen maand en dat met mijn oude camera.


Diary #127: bioscoop & vuurwerkshow

Na het maken van de foto’s schreef ik gelijk weer het bijbehorende artikel. Je merkt vast aan dit artikel dat ik flink vooruit aan het schrijven ben voor de feestdagen. Gelukkig maakt de kerstsfeer het in huis extra leuk! Ik heb de kerstboom de hele dag door aan en word daar echt zo gelukkig van.

Donderdag

Donderdag moest ik om 9.30 uur al bij de opticien zijn, dus moest ik een beetje opschieten. Ik deed snel de webcare en haastte me daarna naar de stad. Mijn lenzen waren bijna goed, ze hebben nu daglenzen besteld om deze uit te testen.

Na mijn bezoek aan de opticien maakte ik nog even de webcare af en ging ik daarna mijn haar verven. Ik vond dit stiekem best spannend, omdat dit de eerste keer was dat ik mijn haar volledig ging verven. Ik heb wel een aantal keer de puntjes geverfd, maar mijn gehele haar nog niet. Gelukkig pakte het goed uit en je kunt hier het resultaat zien.

Vrijdag


Diary #127: bioscoop & vuurwerkshow

Vrijdag heb ik samen met Roel uitgeslapen en de laatste dingen voorbereid voor het weekend. Roel was vrij, dus we gingen ‘s middags al richting zijn ouders. Je had die avond in Bergen op Zoom een vuurwerkshow, dus daar zijn we met zijn vader en zusje naartoe geweest. Dat was voor mij wel even een besefmomentje, dat de feestdagen echt al voor de deur staan. Na de vuurwerkshow maakten we een vuurtje in de tuin en hebben we daar de rest van de avond doorgebracht.

Weekend


Diary #127: bioscoop & vuurwerkshow

Zaterdag gingen we met z’n allen naar de bioscoop. Het uitje van de Sint stond gepland en dat betekende: eindelijk naar Fantastic Beasts 2! Wat een geweldige film. Ik heb met spanning zitten kijken en echt genoten van ieder moment.

Zondag gingen we nog even langs mijn ouders, omdat ik mijn jas per ongeluk daarnaartoe had laten sturen. Typisch een actie voor mij! Het viel daar wel mee met de sneeuw, maar het voelde steeds meer als winter toen we richting huis reden. Eenmaal thuis zette ik snel een kopje thee en keek ik de kerstspecial van Chilling Adventures of Sabrina.

Hoe was jouw week? Was jij ook zo druk met de voorbereidingen voor de feestdagen?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP