Cibdol Oil

De mooiste trouwkaarten

De mooiste trouwkaarten

Bij het organiseren van je bruiloft moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Je wilt de mooiste jurk, de mooiste taart, maar ook de mooiste trouwkaarten. 

Trouwkaart uitkiezen

Wanneer de datum is geprikt is het tijd om de uitnodigingen samen te stellen en te versturen. Je wilt immers de datum zo snel mogelijk vastzetten in de agenda’s van jouw genodigden. Het is daarom belangrijk om snel en gemakkelijk een kaart in elkaar te zetten. Dit is tegenwoordig steeds gemakkelijker, omdat je verschillende websites hebt waar je de mooiste trouwkaarten kunt samenstellen. Op deze manier kun je ze perfect matchen met een thema, je droomjurk of een bepaalde kleur.

Matchen met een thema

Misschien zijn jullie al een tijdje bezig met het plannen van een bruiloft en het uitwerken van de ideeën dat er al is nagedacht over een thema, of misschien staat alleen de datum vast. Een handige tool om een thema te kiezen dat bij jullie past is het maken van een collage of een bord op Pinterest. Op deze manier ontdek je jullie stijl en kun je kijken welk thema daar precies bij past. Zo zijn voornamelijk botanische en sprookjesachtige thema’s heel populair. Een kaart die je daarbij dan uit zou kunnen kiezen zijn kleurrijke kaarten met plantbladeren of een trouwkaart in de vorm van een sprookjesachtige clutch.

Matchen met je droomjurk

Het is uiteraard ook mogelijk om je trouwkaart te inspireren op je droomjurk, zonder dit uiteraard aan je vriend te vertellen. Als je gek bent op kant, dan is een kaart met kant hoogstwaarschijnlijk een perfecte match! Tegenwoordig zijn er veel kaarten te vinden met mooie stoffen accenten, maar ook met strikken en pailetten.

Matchen met een bepaalde kleur

Op veel bruiloften worden kleuren afgesproken. Op deze manier weten de bruid en bruidegom, maar ook de gasten precies waar ze op moeten letten. Is jouw kleur bijvoorbeeld roze of juist blauw? Laat dit dan ook naar voren komen op je kaart. Op deze manier onthoudt iedere gast precies welke kleur hij of zij aan moet trekken naar jouw speciale dag.

De mooiste trouwkaarten

Op de bovenstaande afbeelding heb ik mijn favoriete trouwkaarten uitgekozen. Ik vond dit de mooiste opties, maar ze zijn ook gelijk heel goed in te delen in één van de categorieën. Als je toch geen keuze kunt maken tussen de kleuren of de accenten op de kaart, dan kun je altijd nog kiezen voor een persoonlijke kaart met de trouwfoto’s die je misschien al hebt gemaakt. Een persoonlijk tintje kan nooit fout gaan. Het voorbeeld van de persoonlijke kaart is verkrijgbaar via Trouwpost.nl en de andere kaarten via Trouwkaarten.nl.

Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt gedaan door dit artikel en ik wil je alvast een prachtige dag toewensen! 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP