Schattige accessoires van WiezeWasjes

Schattige accessoires van WiezeWasjes

Door de blogbox die ik laatst opgestuurd kreeg ontdekte ik voor het eerst de webshop WiezeWasjes. Een webshop met allerlei sieraden en andere accessoires. In dit artikel laat ik jullie drie van deze schattige accessoires zien.

Lily Flame – Blush

Schattige accessoires van WiezeWasjesDe kaars genaamd Blush is van het merk Lily Flame. Dit is het bekendste merk in het Verenigd Koninkrijk. De kaars is ontzettend leuk vormgegeven in een goud blikje met een roze etiket. Doordat de Lily Flame kaarsen gemaakt zijn van natuurlijke sojawas gaan ze extra lang mee. De kaars brandt maar liefst 30 tot 35 uur.

Ik heb nog nooit een kaars van het merk Lily Flame uitgeprobeerd en eerlijk gezegd ben ik het ook nog nooit eerder tegengekomen. De verpakkingen zijn helemaal mijn ding, dus ik ben nu al benieuwd naar alle andere geuren. Blush ruikt heel zoet, maar heeft tegelijkertijd ook iets kruidigs. Het is heel lastig om de geur te omschrijven, maar hij ruikt hoe dan ook ontzettend lekker en ik weet zeker dat heel je huis ernaar gaat ruiken. De Lily Flame kaarsen zijn op WiezeWasjes verkrijgbaar voor €14,95 per stuk en op dit moment afgeprijsd naar €11,96.

Disaster Design – Sladkiy

Schattige accessoires van WiezeWasjesDisaster Design is ook een Engels merk, maar door alle gekke namen dacht ik even dat dit vast uit een ander land moest komen. Het kommetje met de cactus deksel genaamd Sladky komt in een doosje met exact dezelfde stijl. Het merk heeft echt geweldig servies met allemaal kleine gekke twisten. Zo heb je ook koffiekopjes met een cactus erin of zelfs met een kat. Dit merk is echt de moeite waard als je dol bent op mooi en uniek servies.

Dit bakje ga ik zelf op mijn make-up-kastje zetten. Ik denk dat ik hier mijn wattenstaafjes in ga doen, die ik geregeld gebruik om make-up te verwijderen. Het kommetje is niet heel groot, ongeveer 10 centimeter aan iedere zijde, maar ook perfect om dingen als sieraden in te bewaren. Hij is op dit moment afgeprijsd en verkrijgbaar voor €19,96.

Disaster Design – Phani

Schattige accessoires van WiezeWasjesHet laatste item is ook van het merk Disaster Design. Ze hebben niet alleen servies, maar ook andere leuke accessoires. Dit toilettasje is daar één van. Het is je misschien al opgevallen dat het toilettasje twee zijdes heeft, één zijde met drie cactussen en één zijde met een leuk aztec printje. Aan de binnenkant is het tasje groen met donkergroene stippen. Het is een klein tasje, waar je gemakkelijk wat kleine dingen in kunt doen om mee te nemen. Perfect voor je mascara, een oogpotloodje en een lipstick bijvoorbeeld. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken in je tas. Dit tasje is op dit moment verkrijgbaar voor €14,36.

Over het algemeen ben ik super blij met mijn nieuwe items uit de WiezeWasjes webshopWelk item vind jij het leukst?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP