Diary #104: positie gehaald & familiebezoek

Diary #104: positie gehaald & familiebezoek

Dit was een week vol met positieve gebeurtenissen en gezelligheid. Ik behaalde de volgende positie binnen de beauty business, werkte volop aan mijn blog en in het weekend kwam er weer familie langs.

Maandag

104: positie gehaald & familiebezoekMaandag ben ik weer begonnen met het opruimen van ons huis. Daarna ging ik aan de slag met de webcare en het schrijven van mijn diary. Het was heerlijk weer die dag, dus ik ben maar liefst twee keer naar buiten gegaan om een rondje te wandelen. Eerst om gewoon boodschappen te doen en daarna om stiekem te checken of de auto al naar de garage was. Dat was gelukkig het geval! ;)

Dinsdag

 

104: positie gehaald & familiebezoekDinsdag heb ik eerst een nieuw artikel geschreven en mijn mail bijgewerkt. Het was al even geleden, maar ik weet tegenwoordig wel het overzicht in mijn mailbox te bewaren. Verder heb ik zelf mensen benaderd en het huis weer eens gestofzuigd en gedweild. Na deze productieve dag plofte ik ‘s avonds lekker op de bank met de nieuwe Cosmopolitan en een gevulde koek in de vorm van een Paashaasje.

Woensdag

104: positie gehaald & familiebezoekWoensdag maakte ik de winnares bekend van onze lipbalm. Echt super leuk om mensen op deze manier kennis te laten maken met onze producten. Hou zeker mijn Beauty Journey groep in de gaten, want binnenkort komt er weer een nieuwe winactie aan! Verder maakte ik op woensdag de badkamer schoon, werkte ik mijn mail verder bij en schreef ik een nieuw artikel.

Donderdag

Diary #104: positie gehaald & familiebezoekDonderdag liet ik een stukje van mijn office of the day zien. Ik werk voornamelijk vanuit huis en vaak staat heel de eettafel vol met allerlei dingen die ik hiervoor gebruik, inclusief fruit en een kopje koffie en een glas water. Naast het maken van en heleboel foto’s schreef ik een artikel, ging de winactie op de post en moest ik toch een keer aan de stapel strijk gaan geloven. Wie heeft daar nog meer zo’n hekel aan?

‘s avonds ging ik nog even verder met berichten beantwoorden en posts plannen. Terwijl ik aan het werk ben, speelt Roel Fortnite. Daar moest ik wel stiekem een foto van maken!

Vrijdag

Diary #104: positie gehaald & familiebezoekVrijdag kwam de review online over de Miss Sporty foundation. Ik vind het echt leuk dat ik weer meer tijd heb om producten te testen en hier artikelen over te schrijven. Verder plaatste ik deze leuke foto met m’n bakje koffie en m’n fluffy sloffen op Instagram. Vrijdag kreeg ik ook het leuke nieuws dat ik mijn tweede positie binnen de beauty business had behaald! Dat al ruim een week voor het einde van de maand. Ik ben zo trots en kan niet wachten om in april naar de derde positie door te groeien!

Weekend

Diary #104: positie gehaald & familiebezoekHet weekend stond weer volgepland met familiebezoek. Echt heel leuk om iedereen ons huisje te laten zien. We kregen weer een mooie bos bloemen, maar ook ontzettend veel planten. Het huis stond na dit weekend vol met bloemen en planten, maar dat geeft direct zo’n leuke sfeer. Ik vond het heel gezellig om ook mijn opa, oma en de rest van de familie weer te zien. Het was jammer dat we geen tuinset hadden, want het was heerlijk weer. Ik heb zelf nog wel even buiten gezeten in een campingstoeltje en genoten van de zon.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP