Tips & tricks: rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

Boven op de extra slaapkamer hangen rolgordijnen op maat. Wij hebben klap- en draairamen, maar op deze manier kunnen de ramen perfect open. Wil jij ook rolgordijnen op maat? Dit zijn de voordelen! 

Donker slapen

Wanneer je rolgordijnen perfect op maat zijn en opgehangen worden direct voor het raam, dan kun je met de juiste rolgordijnen donker slapen. Dit is perfect als je aan de kant slaapt waar bijvoorbeeld de zon opkomt of waar precies een lantaarnpaal voor staat. Je hebt speciale verduisterende rolgordijnen, zodat jouw kamer perfect donker blijft en je in ieder geval niet wakker wordt van het licht dat naar binnen schijnt.

Warmte tegenhouden

In de zomer heb je al snel last van de zon die naar binnen schijnt, waardoor het steeds warmer wordt binnen. Met gordijnen op maat voorkom je dat de zon naar binnen schijnt en de kamers steeds warmer worden. Er wordt niet voor niets altijd aangeraden om de ramen en de gordijnen dicht te houden.

Ramen gemakkelijk openen

Wanneer rolgordijnen op maat zijn gemaakt, dan is het openen van ramen een stuk gemakkelijker. Je hebt geen gordijn dat continu heen en weer wappert of dat in de weg hangt. Daarnaast kun je hierdoor in de zomer een stuk gemakkelijker met de ramen open slapen en ook als de gordijnen opgerolt zijn heb je geen problemen met het openen van het raam. Perfect!

Het oogt strak

Wanneer je houdt van een netjes en strak interieur, dan zijn rolgordijnen op maat zeker iets voor jou. De gordijnen passen precies, het hangt perfect en je hebt ze zelfs nog in talloze designs. Ben je overtuigd? Neem dan zeker eens een kijkje op Rolgordijnwinkel.nl voor alle mogelijkheden. Alle rolgordijnen zijn gemakkelijk te plaatsen en daar hoef je zeker geen klusser voor te zijn. Op naar een donkere, koele kamer!

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP