Diary #106: Tweede Paasdag & speciale meeting

Deze week was behoorlijk rommelig en dat is ook zeker terug te zien in mijn diary. Zo had ik niet veel foto’s om uit te kiezen, maar wel veel om met jullie te delen. Je leest er alles over in mijn weekoverzicht. 

Maandag

Maandagochtend zijn we gestart met een heerlijk Paasontbijt. Links zie je een ei met ham en spek omhuld in een boterham. Dit kwam rechtstreeks uit de oven en was zo ontzettend lekker. Dit herinnert me er weer aan dat ik dit zelf nog eens uit moet proberen. Na het met-brood-omhulde eitje ging ik voor de pannenkoek, die stiekem wel heel erg vulde. Daarna at ik nog één croissantje en zat het ontbijt er alweer op.

Na het ontbijt ben ik direct gaan douchen, want zodra we klaar waren gingen we naar mijn ouders. We hebben daar gezellig heel de middag doorgebracht. We hebben voornamelijk gekletst en voetbal gekeken, maar de dag vloog om!

Dinsdag

Diary #106: Tweede Paasdag & speciale meetingDinsdag was zowat het tegenovergestelde van maandag. We hadden een crematie. Ik wilde eerst niet helemaal in het zwart gaan, maar toen Roel een hele nette outfit uit de kast trok, koos ik toch maar voor deze little black dress. De ceremonie zat heel mooi in elkaar. We waren allemaal na afloop nog steeds een beetje emotioneel en erg moe, dus Roel en ik gingen vrij snel daarna richting huis.

Op de weg richting huis zijn we nog wel even gestopt bij Van Cranenbroek om te kijken voor een tuinset. We hadden eigenlijk vrij snel een leuke houten tuinset gezien en besloten om die een andere keer mee te nemen, omdat de auto nu al erg vol lag met allerlei spullen. Daarna zijn we naar huis gereden en lekker op de bank geploft.

Woensdag

Diary #106: Tweede Paasdag & speciale meetingWoensdag was de eerste volle werkdag van deze week. Dat is best een raar gevoel om pas op de helft van de week te beginnen met werken. Ik moest ook nog de was wegwerken, dus het was een behoorlijk drukke dag. De zonnebloem heeft helaas ons weekendje weg niet overleeft. Ik had gehoopt dat hij nog zou opknappen na een scheut water op dinsdag, maar helaas niet.

Verder heb ik op woensdag mijn diary geschreven, werkte ik mijn tijd administratie van vorig jaar bij (ja, dat heb je met uitstelgedrag) en kreeg ik een herinnering op Facebook van mijn eerste zoomcall. Super grappig, want ik werk nu nog steeds met deze meiden samen! <3

Donderdag

Diary #106: Tweede Paasdag & speciale meetingDonderdag was mijn broertje jarig! Daarom plaatste ik ‘s ochtends een leuke oude foto van ons op Facebook en had ik een nieuw Disney Monopoly spel voor hem besteld. Deze kwam ‘s middags binnen. Ik heb namelijk de Monopoly van huis meegenomen, maar nu hadden hun er geen meer. Tijd voor een nieuw spel dus, met kaartjes die we niet uit ons hoofd weten. ;)

Vrijdag, zaterdag & zondag

Diary #106: Tweede Paasdag & speciale meetingVrijdag had ik een afspraak in Breda met mijn coach. Ik had een jaar geleden een coachinggesprek voor mijn blog en vorige week kreeg ik ineens een mailtje of ik haar misschien zou kunnen helpen. Ze wil namelijk een eigen blog en sociale media kanalen opzetten voor haar bedrijf. Ik vind het nog steeds echt super leuk dat ze hiervoor aan mij dacht en hoop dat we samen iets leuks kunnen opzetten! Aangezien ik vrijdag in Breda was heb ik daar meteen een rondje door de stad gelopen. Ik moest nog wat boodschappen en andere dingen halen, zoals een nieuwe molton voor mijn matras en wat drogisterij dingetjes.

Zaterdag hadden Roel en ik twee verjaardagen. Eén van zijn zusje en de verjaardag van mijn broertje. We begonnen ‘s ochtends bij zijn zusje en zijn daarna door gegaan naar mijn broertje. Het was echt een hele gezellige dag en nacht, maar ik was ook best blij om ‘s avonds naar bed te gaan. Zondagochtend zijn we lekker rustig bij mijn ouders wakker geworden en nadat we klaar waren met eten/douchen zijn we richting huis gegaan. Eenmaal thuis plaatste ik de rechtse foto met quote in mijn story’s voor mijn hoogtepunt ‘mindset’ op Instagram en werkte ik nog wat op Facebook.

Het was een hele hectische week met veel verschillende gebeurtenissen. Hoe was jouw week?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP