Diary #110: Instagram posts plannen & maken

Diary #110: Instagram posts plannen & maken

Deze week kreeg ik de lentekriebels om mijn Instagram feed iets op te frissen. Ik ging voor het eerst aan de slag met Lightroom en maakte ook voor het eerst zelf outfitfoto’s in het openbaar. Bye bye comfortzone.

Maandag

Maandag begon ik de ochtend met het kijken van wat video’s over Instagram. Uiteindelijk stuitte ik op heel veel editing guides voor Instagram en kon ik dat idee niet meer loslaten. Ik kan echt genieten van travel foto’s en dat zijn ook de foto’s die ik zelf het liefste deel op Instagram. Toch vond ik mijn foto’s de laatste tijd wat donker en kreeg ik kriebels om een eigen filter te ontwerpen. Wat resulteerde in veel inspiratie opdoen op de accounts van travelgrammers en zelf Lightroom downloaden om eens wat te experimenteren. Eerst zag ik het verschil nooit zo met Photoshop, maar nu merk ik toch dat dit veel verschil kan opleveren.

Dinsdag

Diary #110: Instagram posts plannen & makenDinsdag maakte ik foto’s van mijn nieuwe tas in onze achtertuin. De struiken staan zo mooi in bloei dat ik daar natuurlijk gebruik van moest maken. Beide foto’s heb ik bewerkt met Lightroom en ik merk dat ik het programma al steeds beter onder de knie krijg. Verder ben ik druk bezig geweest met het schrijven van het artikel met mijn plannen voor de maand mei en mijn beauty business.

Woensdag

Diary #110: Instagram posts plannen & makenWoensdag maakte ik meteen één van mijn doelen uit dit artikel waar. Ik ging in mijn eentje foto’s maken! Ik vond het enorm spannend, dus had wel besloten om het de eerste keer simpel te houden. Ik ging naar het park, het was wel redelijk druk door het mooie weer, maar toen ik eenmaal op een mooi plekje stuitte schoot ik snel wat foto’s. Er liepen wat mensen langs, maar gelukkig werd er niet heel gek op gereageerd. Ik besloot alleen wat foto’s te maken vanaf de achterkant en eigenlijk was het eerste shot meteen goed! Het scheelt zoveel als je zelf kan zien wat je doet en hoe je staat.

Donderdag

Diary #110: Instagram posts plannen & makenDonderdag kwam mijn moeder langs. Ik was net klaar met mijn webcare rondje en toen stapte ze al binnen. We hebben gezellig bijgekletst en vervolgens besloten we naar de stad te gaan. We moesten beide nog wat kleine dingen halen en daarna zijn we op het zonnige terras geploft om te lunchen. Ik had een heerlijk broodje met biefstukpuntjes en mijn moeder een broodje met pikante kip. Het was ontzettend lekker en we gaan hier zeker nog een keer terug! Nadat mijn moeder weg was plande ik nog snel een artikel in en werkte ik aan de webcare.

Vrijdag

Diary #110: Instagram posts plannen & makenVrijdag was het weer heerlijk weer, dus daar heb ik zeker van genoten. Verder heb ik nog wat Instagram foto’s bewerkt en alvast gekeken hoe deze het beste in mijn feed zouden passen. Ik plan ze zelf niet direct in, maar kijk wel alvast vooruit. Zo heb ik kan ik bijna iedere dag een foto plaatsen en weet ik zeker dat het in mijn (toekomstige) feed past. De quote uit het boek ‘Babe, you got this’ was echt het motto van deze week. Ik maakte zelf mijn outfitfoto, ging aan de slag met mijn eigen stijl op Instagram en wil zeker vaker uit mijn comfortzone stappen. Als je doet, bevalt het zo goed!

Zaterdag & zondag

Diary #110: Instagram posts plannen & makenZaterdag hebben we eerst uitgeslapen en zijn we daarna richting de Efteling gegaan. Ik was echt al heel lang niet geweest en heb dit keer voor het eerst de vernieuwde Python gedaan. Het is een hele verbetering! Ik ging er voorheen eigenlijk niet zo vaak meer in, omdat hij zoveel hobbelde dat ik daar vaak hoofdpijn van kreeg, maar dat is nu niet meer het geval. Zo fijn! Verder hebben we nog een aantal andere attracties gedaan en hebben we lekker op het terras gezeten bij Polles Keuken. We hebben de nieuwe hamburgers op als avondeten, maar ze konden de burgers van de Steenbok niet overtreffen. We sloten onze dag af bij de zonnige show van Aquanura. Echt een geweldige dag!

Zondag kregen we visite en hebben we lekker met z’n drieën buiten gezeten. We hebben heerlijk wat gedronken en ‘s avonds een frietje gehaald. Het was een gezellige afsluiter van ons weekend!

Wat heb jij dit weekend gedaan?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP