Diary #118: veel bloggen & vooruit werken

Mijn eerste persreis staat volgende week op de planning. Wat betekent dat ik veel vooruit moet werken voor mijn blog, maar ook voor mijn nieuwe freelance opdracht. 

Maandag

4 soorten kledingstukken die ik nog wil kopenMaandag ging ik eerst aan de slag met het opruimen. Ik deed de was in de wasmachine en zette de vaatwasser aan. Ook ruimde ik de woonkamer op, zodat ik zonder zorgen aan de slag kon met mijn eerste weekvlog. Dit is een weekvlog in het teken van mijn werkweek, waarin ik dus al mijn hersenspinsels en dagelijkse werkzaamheden laat zien.

De maandag was erg productief met het schrijven van mijn diary, een aantal advertorials (waaronder deze) en ik werkte nog even aan mijn nieuwe freelance opdracht. Hier was ik een tijdje geleden voor in Breda en ik kan daar nu mee aan de slag. Tijd om de blog en websites van mijn coach eens op te zetten!

Dinsdag

Diary #118: veel bloggen & vooruit werkenDinsdag ging ik weer druk aan de slag met het schrijven van nieuwe artikelen en het opzetten van de nieuwe categorie shop my Instagram. Op deze pagina vind je alle outfits die ik deel op mijn Instagram. Hierdoor kun je deze outfits gemakkelijk shoppen en dat item dat je al een tijdje op het oog hebt, dus eindelijk aanschaffen. Aan het einde van mijn werkdag plofte ik nog even in de tuin en werkte ik daar aan wat nieuwe artikelen.

Woensdag

Diary #118: veel bloggen & vooruit werkenWoensdag stond er een dagje shoppen op de planning! Het enige wat ik ‘s ochtends heb gedaan is de webcare bijgewerkt en ik ben even langs de apotheek geweest. We hebben echt de hele dag in Tilburg geshopt en zijn bijna iedere winkel wel even in geweest. Ik ben uiteindelijk geslaagd bij Primark en The Sting. In mijn weekvlog zie je een mini shoplog van mijn items. Tussen het shoppen door lunchte we bij The Talk, wat ik persoonlijk een aanrader vindt! Ik at een broodje met ham kaas en ananas met een verfrissende tonic. ‘s avonds bracht ik Roel weg naar de Efteling voor een team bbq en had ik zelf een me-time avondje. Gewoon een serie, een pyjama en helemaal niets aan mijn hoofd.

Donderdag

Diary #118: veel bloggen & vooruit werkenDonderdag was het weer een perfecte dag om buiten te zitten! Ik ben donderdag aan de slag gegaan met de laatste artikelen die ik vooruit moest werken en heb ook mijn mail bijgewerkt. Ik merkte dat ik nog veel tijd over had, want ik had in principe nog drie dagen om de laatste artikelen af te maken, dus ik heb geen hele drukke werkdag gehad. ‘s avonds aten we een ananas als toetje. Zo kon ik eindelijk mijn ananassnijder een testen, wat een uitkomst is dat!

Vrijdag

,,Deze spray biedt een goede bescherming tegen uv B en uv A. Het middel bevat geen geurstoffen en allergenen en is dus prima geschikt voor mensen met een gevoelige huid.”Vrijdag maakte ik foto’s voor twee reviews. Zo maakte ik foto’s voor de Vison zonnebrand spray, maar ook voor een reisset met haarproducten. Hier binnenkort meer over! Ik was heel tevreden met het mooie eindresultaat. Wat het dan altijd nog leuker maakt om alvast aan het artikel te beginnen. Vrijdagavond ben ik met name nog even bezig geweest met social media voor mijn blog en daarna was het tijd voor het weekend.

Zaterdag & zondag

Diary #118: veel bloggen & vooruit werkenZaterdag ging ik met Roel nog even de stad in. We hadden nog wat dingen nodig voor in huis, maar ik ook nog een aantal producten voor op reis. Zo was mijn haarmousse op en was ik bang dat ik net niet genoeg lenzenvloeistof zou hebben. Het was ontzettend warm, dus na het shoppen plofte we op het terras voor wat lekkere drankjes.

Zondag hebben we eerst lekker uitgeslapen en zijn we eind van de middag naar de Efteling gegaan. We hebben niet heel veel attracties bezocht, maar voornamelijk even rondgewandeld en op wat mooie plekjes gezeten.

Een heel chill weekend na een drukke werkweek. Hoe was jouw week? 

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Jessica J.

    Hebben jullie een Efteling-abonnement? :-) Druk weekje! Ik hoop morgen wat artikelen te kunnen inplannen. Alvast veel plezier op (pers)reis!

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP