Mijn plannen voor juli

Mijn plannen voor juli

We zitten alweer op de 10e dag van de maand juli. Deze maand heb ik al veel af kunnen strepen; zo ben ik voor het eerst op persreis geweest en heb ik voor het eerst gesurft. Het zijn van die bucketlist dingen die ik eindelijk heb kunnen doen. Tijd voor een overzicht van mijn doelen en plannen voor juli.

Mijn eerste persreis

Aan het begin van deze maand had ik meteen een persreis in Domburg. Achteraf gezien had ik dit bericht natuurlijk allang vorige week kunnen plannen, maar daar had ik even niet bij nagedacht. In ieder geval, het was mijn eerste persreis ooit! Iets wat al heel lang op mijn bucketlist stond en wat nu gewoon werkelijkheid is geworden. Het leuke was dat we daar direct nog een ding van mijn bucketlist konden afstrepen. Ik heb voor het eerst in mijn leven gesurft! Het was een geweldige ervaring en zeker iets wat ik vaker ga doen. De drie dagen waren enorm geslaagd en binnenkort volgen zeker een aantal artikelen over deze leuke stad.

Tarieven bespreken

Tijdens deze bloggerstrip heb ik uiteraard weer veel nieuwe dingen geleerd. Zo ook op het gebied van samenwerkingen. Dit bracht me op het idee om binnenkort een keer met een coach (met ervaring op het gebied van blogs en social media) te praten over mijn tarieven. Ik heb soms het idee dat ik grotere bedragen kan vragen voor een blogpost of post op mijn sociale media accounts, maar ik weet niet goed wat ik zou kunnen vragen. Daarom lijkt het me erg fijn om hier een keer met iemand over te sparren. Wie weet kan ik er wel meer uithalen en komt mijn fulltime blogger droom zo nog dichterbij.

Ik ga vloggen?

Vloggen is iets wat ik altijd leuk heb gevonden. Ik volg zelf een aantal vloggers, maar op de één of andere manier had ik het idee dat mijn vlogs niet interessant genoeg zouden zijn. Misschien een stukje onzekerheid, maar daarom heb ik nu besloten om weekvlogs te maken over mijn werkweek. Ik laat zien hoe ik al mijn nieuwe ideeën uitwerk en wat ik precies op een dag doe. Ik vind het eigenlijk ontzettend leuk om nu ook zelf te vloggen, dus ga hier zeker mee door! Mijn eerste weekvlog kun je hier bekijken.

Plan van aanpak maken

Waar ik vorige maand nog zo vastbesloten was over alles wat ik wilde, is het nu weer een beetje warrig. Ik ben heel wispelturig, maar heb in principe wel mijn visie voor ogen. Alleen hoe ik daar naartoe wil werken weet ik niet zo goed. Wil ik fulltime bloggen, coachen of wil ik toch een webshop ernaast? Zoveel twijfels, dus deze maand ga ik goed zitten voor een plan van aanpak. Ik wil dat alles weer duidelijk op een rijtje staat, zodat ik weet waar ik naartoe moet werken.

Wat zijn jouw doelen voor deze maand?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP