4 soorten kledingstukken die ik nog wil kopen

4 soorten kledingstukken die ik nog wil kopen

Mijn kledingkast voor de zomer voelt nog steeds niet compleet. Er zijn vier kledingstukken die naar mijn idee ontbreken en die ik nog heel graag zou willen aanschaffen.

1. Basic shirts

Ik heb laatst bij Bershka een rood shirt gekocht met een witte tekst. Heel basic, maar wel super leuk om ook eens toe te voegen aan mijn kledingkast. Ik heb vooral veel printjes in mijn kast, dus basic shirts zijn dan hele fijne aanvullingen. Ik vond bijvoorbeeld dit gele t-shirt van Esprit heel erg leuk, maar een paar shirts met leuke teksten zou ik ook nog wel willen!

2. Button top

Naast de leuke basic shirts ben ik ook al een tijdje opzoek naar de trendy button top. Het nadeel is dat veel van deze tops kort zijn, maar ik zou juist een button top willen met een normale lengte. Binnenkort duik ik weer lekker de stad in om te kijken of ze daar toevallig een langere button top hebben.

3. Button dress

Ook een button dress staat nog steeds op mijn wishlist. Dit vind ik nog best lastig, maar dit jurkje van Primark ziet er mooi uit. Dat word even passen als ze deze bij de Primark in Tilburg hebben en anders kom ik vast nog wel een andere leuke optie tegen. Het is niet voor niets de trend van deze zomer.

4. Wrap dress

De wrap dress is dan wel een trend. Toch kom ik het niet in iedere winkel tegen. Ik wil graag een wrap jurkje, omdat ik dan met de strik mijn taille mooi kan accentueren. Hij moet dan natuurlijk ook net rondom mijn taille vallen, wat vaak ook een hele opgave lijkt te zijn. Zo zie je maar dat niet ieder figuur hetzelfde is, want anders had ik allang een leuke wrap dress gevonden. Al is de jurk van khujo uit mijn verjaardag wishlist nog steeds mijn favoriet.

Welk item wil jij nog heel graag aanschaffen deze zomer?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Teddy

    Leuk artikel! Ik ben ook nog steeds op zoek naar een mooie wrap dress

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP