Diary #122: Tilburgse kermis & nieuwe salontafel

Diary #122: Tilburgse kermis & nieuwe salontafel

Deze week stond volop in het teken van de Tilburgse Kermis, maar ook kochten we een nieuwe salontafel en rondde ik mijn laatste samenwerkingen af voor juli. Je ziet het allemaal in mijn nieuwste diary!

Maandag

Diary #122: Tilburgse kermis & nieuwe salontafelMaandag begon ik mijn dag uiteraard weer met het schrijven van mijn diary en het bijwerken van de webcare. Verder heb ik alle was weggewerkt, plande ik het artikel in voor dinsdag en at ik als tussendoortje een heerlijke portie aardbeien met poedersuiker. Yum! Eind van de middag bewerkte ik de foto’s voor de Essie campagne en voor de verandering zette ik ze maar meteen even online. Normaal wacht ik altijd even tot na het eten, maar daar had ik geen geduld voor! ;)

Dinsdag

Diary #122: Tilburgse kermis & nieuwe salontafelDinsdagochtend had ik een afspraak bij de opticien. Ik wilde mijn ogen graag laten meten, omdat dat alweer ongeveer drie jaar geleden was. Helaas waren mijn ogen door mijn nachtlenzen nog niet helemaal terug op mijn oude sterkte, dus nu heb ik over twee weken een nieuwe afspraak. Daarna dook ik nog even de Primark in om een aantal items te passen, maar de items vielen qua maat allemaal ontzettend raar. Alle bandjes waren zo ontzettend lang! Je kunt de jurkjes bekijken in mijn nieuwste weekvlog.

Na mijn bezoek aan de Primark probeerde ik een ‘from where I stand’ shot te maken. Ik was eigenlijk al heel de tijd op zoek naar een plekje met mooie tegels in Tilburg, maar zelfs in koffietentjes heb ik deze niet gevonden. Ik besloot het daarom bij Primark op de nieuwe tegels even uit te proberen. Het was leuk geprobeerd, maar dit shot heb ik uiteindelijk niet gedeeld. Mocht je tips hebben voor winkels of cafeetjes met mooie tegeltjes, let me know!

Woensdag

Diary #122: Tilburgse kermis & nieuwe salontafelWoensdag ben ik eerst aan het werk gegaan en kreeg ik een heel mooi perspakket van Andrélon binnen! Het is een pakket met alle nieuwe haarverzorgingsproducten van maar liefst twee lijnen. Ik ga er snel foto’s van maken, dus jullie kunnen de review binnenkort verwachten.

‘s avonds ging ik eerst om 18.00 uur met collega’s wat eten en daarna gingen we met z’n allen de kermis op. De waterattractie was wel even nodig voor een beetje verfrissing en daarna hebben we met z’n allen de kamelenrace gedaan. Het was echt een hele gezellige avond.

Donderdag

Diary #122: Tilburgse kermis & nieuwe salontafelDonderdag had ik geslapen tot half 10 en toen werd ik wakker door de hitte. Ik lag rond 3 uur ‘s nachts pas in bed, dus ik was redelijk tevreden. Ik heb een lekker chill dagje gehad en nog een aantal foto’s gemaakt voor een Instagram campagne. ‘s middags bestelde ik samen met Roel onze nieuwe salontafel en een extra ventilator. Het viel me nog mee dat er überhaupt nog een ventilator te verkrijgen was.

Vrijdag

Diary #122: Tilburgse kermis & nieuwe salontafelVrijdag ging ik weer hard aan de slag. Ik heb een aantal advertorials geschreven en ‘s avonds gingen we weer gezellig naar de kermis. Ik at eerst de lekkerste pizza ooit van Domino’s en daarna gingen we lopend naar de stad. We hebben eerst een biertje gedronken, toen de kermis helemaal overgelopen en daarna de maansverduistering gezien van het terras. Oh en daarna ging ik even in de vrije val toren van 90 meter hoog. Hij was zó gaaf!

Zaterdag & zondag

Diary #122: Tilburgse kermis & nieuwe salontafelZaterdag zijn we richting Bergen op Zoom gegaan. Roel ging naar de kapper en daarna gingen we naar het huis van mijn ouders om de boel te versieren. Mijn ouders waren nog op vakantie en mijn vader werd dit weekend 50. We hebben alvast slingers opgehangen en Abraham aangekleed. Wanneer ze vrijdag terugkomen zullen we ze verrassen. Mijn vader stuurde de rechtse foto door dat ze de caravan op vakantie hadden versierd, maar hij wist natuurlijk niet dat wij op dat moment precies hetzelfde deden. ‘s middags gingen we door naar Roel zijn ouders waar we samen met zijn opa en oma gebarbecued hebben. ‘s avonds gingen we ook nog even naar de Krabbefoor, waar we nog tot 1 uur gefeest hebben.

Zondag hebben we heerlijk uitgeslapen! Het was zaterdag natuurlijk wat koeler, waardoor de temperatuur al wat beter was om te slapen. Nadat we gegeten en gedoucht hadden, zijn we weer teruggegaan naar ons eigen huisje. Hier zijn we op de bank geploft en hebben we verder niet zoveel meer gedaan. Ik bewerkte alleen nog wat foto’s en plaatste de foto van dit ijsje op Instagram.

Hoe was jouw week? Heb je nog wat leuks gedaan? 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP