Diary #128: Winter Efteling & kerstfoto’s maken

Diary #128: Winter Efteling & kerstfoto’s maken

Om de feestdagen in te luiden gingen we dit weekend naar de Winter Efteling. Het was heerlijk om daar te wandelen in een soort kerstsfeer. Verder fotografeerde ik nog net op tijd mijn mooie kerstgiftsets om ze te kunnen reviewen. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag

Ik had mijn winterjas vorige week per ongeluk bij mijn ouders laten afleveren. Dit gebeurde toen ik zag dat hij eindelijk weer beschikbaar was in mijn maat en ik iets te snel door klikte naar bestellen. Gelukkig kon ik zondag de winterjas ophalen en zo bekeek ik hem maandag voor het eerst in de spiegel.

Ik heb hem nu een aantal keer aangehad en hij zit zó lekker. Hij is echt goed warm, het is een wat korter model en de zakken zijn precies goed om je handen in op te warmen. Hij is van het merk Object en ik draag hem nu iedere dag!

Dinsdag

Dinsdag ben ik zo te zien druk bezig geweest, want ik heb geen eens foto’s gemaakt op deze dag. Ik heb op dinsdag veel artikelen afgerond voor campagnes, maar ook een Instagram foto ter goedkeuring doorgestuurd. Het was een kwestie van veel dingen afronden, zodat ik de rest van de week weer aan de slag kon met vooruit werken.

Woensdag

Woensdag had ik verschillende dingen die echt gedaan moesten worden. Om ze niet te vergeten maak ik dan aan het begin van de dag altijd even een to-do-lijstje. Dit keer besloot ik deze te delen via Instagram Stories. Ik moet zeggen dat het me heel goed beviel, omdat dit er echt voor zorgde voor extra motivatie. Na afloop had ik zelfs nog tijd over voor een aantal andere taken.

Donderdag

Donderdag kwam mijn moeder gezellig langs om nog even mijn kerstboom te bewonderen. Door alle feestdagen in het vooruitzicht zou daar anders niets meer van komen. We hebben eerst samen koffie gedronken bij mij thuis en zijn daarna gaan winkelen in de stad. Ik heb mijn daglenzen opgehaald en we zijn behoorlijk lang in de Primark geweest.

Ik was namelijk al een tijdje opzoek naar nieuwe lingerie, maar kon nergens iets speciaals vinden wat ook nog eens bij mij paste. Alleen de setjes daar waren ontzettend mooi! Ik heb ze dus even gepast en tot nu toe ben ik er best tevreden over. Je mag wat mij betreft niet eens klagen als je die prijs vergelijkt met lingerie van bijvoorbeeld Hünkemoller of Livera. ;)

Eind van de middag ging mijn moeder weer naar huis, omdat ze naar de wedstrijd van Feyenoord ging. Ik heb deze wedstrijd lekker thuis op de bank gekeken.

Vrijdag


Diary #128: Winter Efteling & kerstfoto’s maken

Vrijdag had ik eindelijk tijd om nog wat foto’s te maken voor de artikelen rondom de feestdagen! Ik had twee mooie giftsets van Too Faced en Kiehl’s die ik graag nog wilde reviewen voor rond de kerstdagen. Helaas kreeg ik wel opnieuw een tegenslag, want ook mijn oude camera geeft nu een foutmelding. Gelukkig kon ik precies alle foto’s maken en ga ik in het nieuwe jaar snel kijken voor een nieuwe lens!

Weekend


Diary #128: Winter Efteling & kerstfoto’s maken

Zaterdag was het tijd om naar de Winter Efteling te gaan. Dit stond al een tijdje op de planning, maar het was vanwege het weer nog wel even twijfelachtig of we zouden gaan. Gelukkig was het uiteindelijk bijna de gehele dag droog en hebben we juist een hele mooie dag gehad. Het was best druk, maar niet op een vervelende manier. We hebben veel attracties bezocht en ook nog genoten van het entertainment. Ik wil zeker in januari nog een keertje terug.

Mooiste momenten van 2018

Roel en ik hebben zaterdag nog tot 01.30 uur Fantastic Beasts gekeken en werden de volgende ochtend ineens wakker van de deurbel. Er stond spontaan visite voor de deur! Dat was snel uit bed en gezellig een kopje koffie drinken. Verder zijn we nog even naar Intratuin geweest om onze (gemaakte) parasol op te halen en heb ik weer een Netflix film gekeken.

Het was een drukke week met een heel fijn weekend als afsluiter! Heb jij fijne dagen gehad?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP