Mooiste momenten van 2018

Mooiste momenten van 2018

Het is tijd om terug te blikken op de mooiste momenten van 2018. Er zijn weer veel bijzondere dingen gebeurd dit jaar! Zo maakte ik onder andere mijn eerste persreis, behaalde ik de 10K volgers op Instagram en ben ik in totaal maar liefst 4 keer op reis geweest.

Dagelijks bloggen

Mooiste momenten van 2018

Het einde van 2017 was voor mij vrij hectisch. We woonden net samen en het was voor ons beide nieuw. Ik moest nog even zoeken naar de balans tussen werk en privé, maar aan het begin van 2018 vond ik dit langzaam terug. Ik ging bouwde weer op naar iedere werkdag bloggen en dat voelde zo goed! Al snel zorgde dit ervoor dat ik toch geen extra baan hoefde te zoeken naast mijn parttime baan en dit prima samen kon combineren. Als ik dit lees, dan moet ik mezelf toch even knijpen hoor.

Europa Park


Mooiste momenten van 2018

We zijn een aantal jaar terug één dag in Europa Park geweest, maar dat was niet genoeg om heel het park af te struinen. Daarom boekten we dit jaar drie dagen een appartement in Rust. We hebben alle attracties bezocht, een show gezien en zijn zelfs nog even bij de hotels een ijsje gaan eten. Mijn droom is toch wel om de volgende keer in een echt Europa Park hotel te slapen!

Persreis naar Domburg


Mooiste momenten van 2018

Eén van de dingen die op mijn bucketlist stond was een persreis maken voor mijn blog. Dit kan ik nu afstrepen! Tot één van mijn mooiste momenten van 2018 behoort namelijk de persreis naar Domburg. We gingen hier drie dagen met een groep bloggers de stad verkennen. Een ander ding die ik hierna van mijn bucketlist kon strepen was surfen. Ik wilde dit zo graag eens doen! Twee geweldige vliegen in één klap dus.

Weekendje Blankenberge

Mooiste momenten van 2018

Wat heb ik in 2018 veel kleine reisjes gemaakt zeg! In de zomer ging ik samen met Roel en zijn ouders naar Blankenberge. We zijn hier naar het Afro C festival geweest en hebben lekker over het strand gestruind.

Tips voor meer Instagram volgers in 2018

10K volgers op Instagram

Iets waar ik al heel lang naar toe aan het werken was, waren de 10.000 volgers op Instagram. Het lukte me voorgaande jaren niet om dit te behalen, maar dit jaar heb ik het eindelijk gehaald! Ik ben er een aantal maanden achter elkaar veel mee bezig geweest, maar het was zeker de moeite waard. Door deze groei op Instagram heb ik de laatste tijd veel campagnes mogen doen en heb ik naast mijn blog nog iets om me als ondernemer mee bezig te houden. 

Weekendje Londen


Mooiste momenten van 2018

Aan het begin van deze maand ben ik samen met mijn moeder naar Londen geweest. We hebben daar gezellig geshopt, zijn naar de Lion King musical geweest en hebben weer een aantal toffe bezienswaardigheden gespot. In deze diary kun je lezen wat we precies allemaal hebben gedaan, maar het was in ieder geval echt één van mijn leukste hoogtepunten dit jaar.

Trots op mijn huisje

Dit jaar was het eerste jaar in ons huisje en ik ben er echt trots op! We hebben dit jaar nog veel opgeknapt. Zo hebben we de trap opnieuw laten bekleden, nog een paar extra meubels aangeschaft en wat kleine klusjes gedaan. Het is me goed bevallen en iedere keer als ik van huis ben geweest voelt het echt als thuiskomen.

Daarnaast ben ik super dankbaar voor alle lieve mensen die met mij Tilburg (en omgeving) hebben ontdekt, met wie ik samen outfitfoto’s heb gemaakt op hele leuke plekken, met wie ik hele leuke dagen heb gehad en de mensen die mijn blog bezoeken! Het was met al deze hoogtepunten een heel mooi jaar, mede dankzij jullie, en ik kan niet wachten op 2019.

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en zie jullie volgend jaar weer!

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Naomi

    Klinkt als een erg fijn jaar! Hopen dat 2019 ook zo goed wordt!

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP