Diary #76: Feyenoord is kampioen!

Diary #76: Feyenoord is kampioen!

Het was een week vol spannende momenten. Ik had weer een sollicitatiegesprek voor een freelance opdracht en Feyenoord kon afgelopen zondag kampioen worden. Het zijn twee uitersten, maar voor beide momenten was ik net zo zenuwachtig.

Maandag

Vorige week vertelde ik jullie al even over mijn nieuwe routine, ik vind het echt enorm fijn. Ik voel gewoon dat ik mezelf aan het ontwikkelen ben en merk dat het daardoor op werkgebied ook steeds beter gaat. Maandag volgde ik een training, volgens mij was het de Instagram training van Alex Tooby. Alleen ik volg tegenwoordig zoveel trainingen door elkaar, dat ik het niet 100% zeker weet. Verder schreef ik mijn diary, maar maakte ik ook een artikel en foto’s voor mijn artikel over de zonnebrillen van Freaky Sunglasses. Ook ging ik naar de supermarkt om wat eten te halen voor maandag en dinsdag, mijn ouders waren namelijk op vakantie en het was weer eens tijd om zelf mijn eten klaar te maken.

Dinsdag

Dinsdag had ik een sollicitatie voor een freelance opdracht. En wat was ik zenuwachtig! Het was midden op de dag, dus dat voelt altijd vervelend. Ik heb dan altijd het idee dat ik niet zoveel kan doen, omdat ik nog weg moet. Ik heb de auto daarom van tevoren maar omgewisseld bij de garage en ben lekker vroeg richting de locatie van de sollicitatie gegaan. Mijn nagels had ik trouwens gelakt in de kleur Essie Recessionista en ‘s middags na afloop verwende ik mezelf op een portie aardbeien met slagroom. Het ging naar mijn idee erg goed, dus nu eventjes afwachten.

Woensdag

Woensdag was het weer tijd om te knallen! Ik heb wat nieuwe artikelen geschreven, foto’s gemaakt van mijn Disneyland Parijs fotoboek en toch nog even genoten van het zonnetje. Ik was woensdag trouwens begonnen met de training Pindepth. Een training over Pinterest met trucjes om daar meer uit te halen. Ik moet zeggen dat ik veel van deze Pinterest tips nog niet gebruikt had, dus ik leer er echt veel van.

Donderdag

Donderdag heb ik een nieuwe video opgenomen. Ik verfde mijn haar PAARS! Zoals jullie misschien weten heb ik vaker paarse punten gehad, maar nu had ik een soort ombré gemaakt. Het waren nieuwe producten van de Kruidvat die ik heb uitgeprobeerd. In de video laat ik helemaal zien hoe het werkt en vertel ik hoe lang het blijft zitten, et cetera.

Vrijdag

Vrijdag schreef ik artikelen voor samenwerkingen, maar ook artikelen voor de dag zelf en zaterdag. Het was dus een vrij drukke dag en ik heb bijna alleen maar artikelen geschreven. Zo kwam ik erachter dat deze prachtige Beauty and the Beast kwasten uitkwamen en die moest ik wel met jullie delen. Zelf heb ik ze ook meteen aangeschaft.

Zaterdag

Zaterdag was ik eerst nog bij Roel thuis. We zijn weer gestart met Pokémon Go, haha. Het blijft gewoon leuk om met z’n allen te doen als het mooi weer is. Zaterdagavond zijn we alvast uiteten geweest voor de verjaardag van mijn moeder. Deze foto is trouwens gemaakt voor een campagne, maar die zien jullie binnenkort op Instagram en Facebook verschijnen.

Zondag

Zondag moest Feyenoord voetballen, de laatste wedstrijd. Ze moesten deze winnen om kampioen te worden en dat deden ze! Ze wonnen met 3-0 en vandaag sta ik dus op de Coolsingel. Echt bizar om dit voor de eerste keer mee te maken, omdat ik in ’99 nog echt een ukkie was. We did it!

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Angela

  Psst, ik speel stiekem ook nog steeds pokemon go, hihi. Leuk dagboekje! Ik hoop dat je de freelance opdracht binnenhaalt!

 • avatar
  Robin

  Hopelijk heb je de freelance opdracht binnen gehaald! Na het afstuderen ben ik ook van plan om postcast etc te gaan volgen. Gaaf dat je gisteren op de Coolsingel stond! Ik kon helaas niet.

 • avatar
  Johanne

  Gefeliciteerd! Ik weet niet of het al voorbij is op de Coolsingel, maar anders: veel plezier :p.

  Ik ben even jouw trainingen/courses aan het stelen hoor, die wil ik ook wel volgen. Leuk dat je er zo intensief mee bezig bent! En hoop dat je de opdracht binnenhaalt!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP