fbpx

Cibdol Oil

Diary #99: meubeljacht & gezellig uiteten

De eerste week na mijn vakantie moest ik weer aan het werk. Het was tijd om weer te gaan bloggen en ik moest naar Tilburg voor een overleg. Verder gingen we in het weekend nog een keer op meubeljacht en zijn we gezellig uiteten geweest. Jummie!

Maandag

Maandag wilde ik stiekem uitslapen, maar eigenlijk was ik alsnog vroeg wakker. Ik zat om kwart voor 9 alweer voor de laptop om de mailbox van mijn werk door te nemen. Aangezien ik natuurlijk een weekje heb gemist. Na het webcare-rondje heb ik twee artikelen geschreven en bereidde ik me voor op mijn vertrek. Ik moest namelijk om 14.00 uur in Tilburg zijn voor een overleg op mijn werk. Er waren wat veranderingen in de aanpak en ze hebben gevraagd of ik het leuk zou vinden om ook te helpen met de sociale media berichten. Daar was ik erg blij mee, want daar ligt uiteraard mijn passie. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt en ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Na mijn afspraak in Tilburg moest ik door naar Kaatsheuvel voor het samenlevingscontract. Ik vind dit persoonlijk een zwaar onderwerp, maar het moet natuurlijk wel gebeuren als je samen een huis koopt. Er werd heel duidelijk uitgelegd waar we precies over na moesten denken en dit mochten we dan later per mail doorgeven. Super fijn! Het zijn namelijk geen beslissingen die je 1, 2, 3 wil maken.

Dinsdag

Diary #99: meubeljacht & gezellig uitetenDinsdag drink ik sinds tijden weer een shake. Ik heb een hele handige blender mogen ontvangen van Sensodyne. Hiermee mix je jouw drankje direct in de beker en dat scheelt natuurlijk een heleboel werk. Echt ideaal! Verder las ik in mijn vakantie weer een stuk uit het boek ‘How Blogs Work’ en dat heeft me echt geïnspireerd. Ik weet precies weer welke kant ik op wil met mijn blog en dat zorgt voor zoveel inspiratie! Echt een aanrader.

 

Woensdag

Diary #99: meubeljacht & gezellig uitetenWoensdag kreeg ik de eerste contentopdracht van mijn werk. Ik moest 5 Facebook posts verzinnen voor Halloween. Echt heel leuk om te doen en ik had eigenlijk heel snel allerlei verschillende ideeën. Zo schreef ik een post over een make-up look, lampionnen, een leuk receptje, een winkel en chocolade, stuk voor stuk gericht op de winkelcentra. ‘s avonds was het tijd voor Feyenoord – Swift. Ik heb deze wedstrijd gezellig samen met mijn moeder gekeken. Het was geen beste wedstrijd, maar we zijn wel weer een ronde verder.

Donderdag

Diary #99: meubeljacht & gezellig uitetenDonderdag schoot ik foto’s van de wereldkaart, waarover vrijdag een artikel online kwam. Ik was er helaas niet zo blij mee als gehoopt, maar ben wel blij met de foto’s die ik heb gemaakt. Achteraf kwam ik er door Roel ook achter dat de wereldkaart helemaal niet klopt. Hij staat namelijk in spiegelbeeld. Super slecht en zonde dat ik dit niet eerder heb gezien (typisch blond)! Ik denk dat ik maar opzoek ga naar een ander mooi schilderij voor in de woon- of slaapkamer.

Vrijdag

Diary #99: meubeljacht & gezellig uitetenVrijdag schreef ik een artikel over een optreden in Emma Winkelpassage. Deze kwam dezelfde dag nog online. Echt heel leuk om dit te zien! Na een dagje werken ben ik met mijn moeder op de bank geploft en hebben we samen afleveringen van Meisje van Plezier gekeken. ‘s avonds gingen we met z’n allen en twee vrienden uiteten. Ik had een heerlijke biefstuk met pepersaus en gebakken champignons. Het was een super leuke avond!

Weekend

Diary #99: meubeljacht & gezellig uitetenZaterdag hebben we eerst een aantal dingen geregeld. We hebben ons ingeschreven bij de gemeente, een internet- en televisieabonnement afgesloten en een energiemaatschappij gekozen. Dat nam uiteindelijk best wat tijd in beslag, omdat we blijkbaar iets te laat waren met de energiemaatschappij. Blijkbaar is het het beste om dit 18 dagen van tevoren te doen, zodat je precies op de overdrachtsdatum stroom van de energiemaatschappij hebt. Nadat alles geregeld was zijn we naar de woonboulevard gegaan. Hier hebben we veel leuke dingen gespot, zoals een goedkope slaapbank en mooi laminaat. We hebben zelfs nog een aantal eetstoelen gezien die we allebei best leuk vonden en die niet eens duur waren, die houden we in ieder geval nog even in gedachten!

We hebben zaterdag nog niets gekocht, maar wel heel wat inspiratie opgedaan. Daardoor kreeg ik zondag meteen de kriebels om mijn spullen in te pakken. Ik heb alvast wat dingen in mijn kamer uitgezocht die ik niet meer nodig ga hebben in de aankomende weken. Dingen als decoratie, boeken en games. Ik vind het inpakken en opruimen persoonlijk echt leuk, dus dat staat aankomende week sowieso weer op de planning!

Heb jij ook zo’n leuk weekend gehad?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Manon Boerakker

    Leuk dat je op meubel jacht bent geweest! Ik heb de laatste tijd ook veel dingen opgezocht voor mijn kamer haahha.

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP