Sensodyne Strong & White tandpasta

Sensodyne Strong & White tandpasta

Wittere en sterkere tanden, wie wil dat nou niet? Ik testte de nieuwe Sensodyne Strong & White tandpasta uit. De perfecte tandpasta die het tandglazuur versterkt, speciaal voor mensen met gevoelige tanden.

Tandglazuur versterken en beschermen

Sensodyne Strong & White tandpastaJe zou zeggen dat gezond eten ook goed zou zijn voor je tanden. Er werd niet voor niets altijd gehamerd op het stoppen met snoepen toch? In gezonde voeding zit inderdaad minder suiker en dat is goed voor je tanden. Toch is veel gezonde voeding ook erg zuurrijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan fruit, sappen en koolzuurhoudend water. Ons tandglazuur is niet goed bestand tegen dit zuur. Uiteindelijk kunnen je tanden hierdoor dunner, doffer en doorschijnender worden. Hierdoor wordt de gele onderlaag zichtbaar en daardoor ogen je tanden dus minder wit dan voorheen.

Daarom heeft Sensodyne de nieuwe tandpasta ProGlasur Strong & White ontwikkeld. Deze tandpasta houdt het glazuur sterk, beschermt je tanden tegen dagelijkse zuren en maakt ze witter. Deze tandpasta is speciaal gericht op gevoelige tanden en schuurt ook minder dan andere whitening tandpasta’s.

Mijn ervaring met deze Sensodyne tandpasta

Sensodyne Strong & White tandpastaVoor de Sensodyne Strong & White heb ik al verschillende whitening tandpasta’s en andere tandpasta’s van het merk zelf geprobeerd. Onze tandarts raadde zelf de producten van Prodent aan. Hier werden mijn tanden in het begin wel een stuk witter van, maar nu merk ik geen verschil meer. Ik was dus heel enthousiast toen ik de nieuwe tandpasta ontving in een pakketje met een super fijne blender erbij! Zo kon ik mijn gezonde smoothies blijven maken, zonder dat mijn tanden iedere keer beschadigd worden door het zuur.

Ik gebruik de tandpasta nu een tijdje en merk echt dat mijn tanden witter zijn geworden. Ik had ook veel minder last van mijn tanden bij het drinken van hete of koude dranken. Bij andere whitening tandpasta’s merk ik juist dat mijn tanden een stuk gevoeliger worden. De tandpasta is fijn in gebruik. Je hebt slechts een erwtje nodig om alles goed te poetsen. Normaal gesproken ben ik geen fan van de smaak van Sensodyne, maar dit is een mintsmaak zoals je die gewend bent. Niet te sterk, maar wel sterk genoeg voor een frisse adem.

Ik heb wel het idee dat mijn tanden nu alweer gaan wennen aan de tandpasta. Kan dat? Ze werden in het begin echt heel wit. Ik merkte het verschil al na een paar dagen. Alleen nu zie ik dat voornamelijk de randjes aan de boven- en onderkant van mijn tanden weer wat geler zijn. Dit gaat toch niet helemaal weg, dus mijn zoektocht naar de perfecte whitening tandpasta zet ik nog even voort. Toch is dit een hele fijne tandpasta die je tanden iets witter maken en tegelijkertijd beschermen!

De Sensodyne Strong & White tandpasta (75ml) is verkrijgbaar bij de drogisterij voor €4,99.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

4 Shares
Share
Tweet
Pin