Een wereldkaart op plexiglas

Een wereldkaart op plexiglas

Eén van mijn grootste hobby’s is reizen. Hoe leuk is het dan om dit door middel van een roségouden wereldkaart naar voren te laten komen in ons interieur? Ik bestelde een wereldkaart op plexiglas en vertel vandaag wat ik ervan vind. 

Travel the world

Eén van mijn grootste hobby’s is reizen. Ik denk dat bloggen op één staat en reizen absoluut op twee. Ik vind het geweldig om nieuwe landen, steden en dorpjes te ontdekken. Of het er nou warm is, regenachtig of ontzettend koud: ik vermaak me er altijd. Ik vermoed dat mijn ouders me hebben aangestoken door me al als klein meisje mee te nemen naar Spanje, Oostenrijk en Kroatië. Daar ben ik hen absoluut heel dankbaar voor, want door mijn ouders heb ik al veel van Europa mogen zien.

Persoonlijkheid in het interieur

Wat ik het leukste vind aan de inrichting bij mensen thuis, zijn toch de persoonlijke items. De leuke familiefoto’s, souvenirs uit de mooiste landen en de persoonlijke twist aan de inrichting. Dat is ook één van de redenen dat ik het belangrijk vind om elementen van onze persoonlijkheden te weerspiegelen.
Een wereldkaart op plexiglasRoel en ik houden beide van een industrieel interieur. Waar bij mij ook een Scandinavische bohemian twist door heen zit. Het was dus sowieso de bedoeling dat ik voor een strak, simpel design zou gaan. Hoe mooi de bedrukkingen op hout en canvas ook waren, ik besloot om een keer voor plexiglas te gaan. Dit, omdat je het strak tegen de muur kunt bevestigen en het zonlicht erdoor heen kan schijnen. Hierdoor is het een mooie toevoeging aan het interieur, maar wel subtiel.

Eerste indruk

Aangezien we de sleutel pas 13 november krijgen, heb ik de wereldkaart nog niet opgehangen. Dit wil ik natuurlijk voor het eerst doen in mijn eigen huisje. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de wereldkaart mooier had verwacht. Het is niet echt roségoud, maar eerder roze. Erg misleidend, omdat hij wel wordt benoemd als roségoud en op in de webshop ook erg glimmend en warm overkomt. Dit vind ik persoonlijk erg jammer, want ik had een beeld in mijn hoofd en deze wordt op deze manier niet geëvenaard.

Wat ik wel leuk vind is dat het schilderij snel wordt geleverd, je het ophangsysteem mee kan bestellen en het plexiglas echt wat speciaals heeft. Hij neemt het licht op, maar hij weerspiegelt ook. Hierdoor is het wel een mooie eyecatcher in het interieur. Aangezien hij niet zo mooi was als we hadden gehoopt hangen we hem nu in de slaapkamer in plaats van in de woonkamer. De volgende keer zou ik zo’n aankoop toch eerst in de winkel bekijken, zodat ik kan zien wat het beste bij ons past. Er zullen namelijk vast mooiere exemplaren zijn in de webshop van Wereldkaarten.nl, als ik het aanbod zo zie. Zo is er tegenwoordig ook een mooie turquoise variant met de quote “let’s see it all”. Ik ben benieuwd hoe deze er in real life uitziet.

Dit is de wereldkaart in roségoud met de afmetingen 80 x 60 centimeter en kost €99,95.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

6 Shares
Share
Pin
Tweet