Dit gaat er in oktober 2017 gebeuren

Dit gaat er in oktober 2017 gebeuren

Oktober is de maand waarin onze hypotheek rond moest zijn en dat is al gelukt. Verder staat er een heel mooi reisje naar Málaga op me te wachten. Kijk je mee naar mijn overzicht en doelen voor oktober?

Verzekeringen en abonnementen afsluiten

We hebben deze week te horen gekregen dat onze hypotheek rond is. Het geld wordt nu overgemaakt naar de notaris en verder hoeven we op dat gebied niets meer te ondernemen. Nu gaan we eigenlijk naar de volgende stap: het uitzoeken van alle verzekeringen en abonnementen. Wat dacht je van gas, water en licht? Of een brand- en opstalverzekering? En internet is natuurlijk ook erg handig om vanaf het begin al te hebben! In oktober gaan we deze verzekeringen en abonnementen allemaal afsluiten, zodat we daar vanaf 13 november meteen gebruik van kunnen maken.

Meubeljacht

Volgende week zondag gaan we naar de woonboulevard om meubels uit te kiezen. We hebben al wat dingen op het oog, maar nu wordt het tijd om alles ook daadwerkelijk te bestellen. De levertijd valt vaak flink tegen, dus daar moeten we snel mee zijn. Ik vind het best lastig om alles zo van tevoren uit te kiezen, maar dat gaat vast goed komen. Roel en ik hebben in ieder geval (bijna) dezelfde stijl.

Málaga

Tussen alle drukte door ga ik er even met mijn moeder tussenuit. Zoals je misschien al op Instagram hebt gezien, staat er een stedentrip naar Málaga op de planning. We gaan van maandag tot en met zaterdag weg en ik kijk er nu al naar uit. Alle bezienswaardigheden moet ik nog even op een rijtje zetten, maar ik heb al hele fijne tips gehad! Als jij nog tips hebt, zet ze dan zeker even in de comments. Ik ben benieuwd. Ik kan in ieder geval niet wachten om het zonnetje weer op te zoeken, een nieuwe stad te ontdekken en te zwemmen in de zee!

Opruimen en inpakken

Ik vergat dit puntje bijna, omdat ik er al mee bezig ben. Ik heb deze week mijn hele kledingkast opgeruimd en de items staan al te koop op United Wardrobe. Binnenkort laat ik ook in een video zien hoe het er eerst uit zag, hoe ik mijn kleding uit heb gezocht en hoe het er nu uitziet. Naast mijn kledingkast moet ik de rest van mijn kamer ook nog opruimen. Zo wil ik mijn make-up uitzoeken, maar ook kiezen welke schoenen ik ga weg doen. Ik vind het heel lastig om dingen weg te doen, maar ik wil gewoon geen dingen meenemen die ik niet ga gebruiken. Nadat ik mijn kledingkast had opgeruimd voelde ik mezelf ook zoveel beter. Het moet gewoon een keer gebeuren.

Alle dingen die ik wel mee wil nemen, maar niet meer gebruik, kunnen natuurlijk al ingepakt worden. De verhuisdozen staan al klaar en in oktober wil ik wel alvast beginnen met het inpakken van een aantal dingen. Zo zie je ook meteen welke spullen je allemaal hebt en kun je het een stuk beter uitzoeken. Ik ben heel benieuwd hoeveel dozen er uiteindelijk gevuld zullen zijn. Ik houd jullie op de hoogte!

Wat gaat er bij jou in oktober allemaal gebeuren?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Manon

  Spannend allemaal zeg en dan ook nog even lekker weg!

 • avatar
  Sophie

  Oh wat gaat het eigenlijk snel hé! Succes met het uitzoeken van de meubels. Ik vond het voor mijn studentenkamer al lastig, laat staan voor een huis haha!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
5 Shares