Diary #95: hypotheek goedgekeurd & shoppen

Diary #95: hypotheek goedgekeurd & shoppen

Yay, goed nieuws! Deze week werd onze hypotheek goedgekeurd en moesten we alleen het definitieve voorstel nog tekenen. Dat betekent dat het huisje nu binnenkort echt van ons is. 

Maandag

Diary #95: hypotheek goedgekeurd & shoppenMaandag begon ik rustig aan mijn ochtend. Hoe graag ik ook vroeg op wil staan op maandag, het is altijd de moeilijkste dag voor mij. Daarom besloot ik lekker in bad te gaan met de Frozen bath bomb. Ik had deze nog nooit getest, maar wat een heerlijke bruisbal is dat. Het bad wordt prachtig blauw, zit vol met zilvere glitters en het ruikt ook nog eens heel fris. Echt fijn om rustig mee wakker te worden.

Daarna moest ik uiteraard wel aan het werk. Ik ging eerst aan de slag met de webcare voor mijn parttime baan en vervolgens schreef ik de diary van vorige week. Ik merk dat ik echt beter moet gaan plannen, door alle drukte kom ik er niet meer aan toe om twee keer per dag te posten. Wat ik juist altijd heel leuk vond!

Dinsdag

Diary #95: hypotheek goedgekeurd & shoppenDinsdagochtend keek ik de aflevering van Kroongetuige terug. Zaterdagavond kom ik daar nooit aan toe. Het is echt een spannende serie en ik vind het leuk om continu te raden wie de Kroongetuige is. Voor de rest was het op dinsdag erg druk met de webcare en schreef ik nog snel het artikel over mijn nieuwe Hünkemoller setje. Ik probeer op dit moment zoveel als mogelijk samenwerkingen af te ronden, zodat ik straks met een leeg to-do-lijstje mijn nieuwe planning kan beginnen. Dat lijkt me echt heerlijk! ‘s avonds was het tijd voor Napels – Feyenoord. Wat helaas niet zo’n succes was.

Woensdag

Diary #95: hypotheek goedgekeurd & shoppenWoensdag was het opnieuw een drukke dag. Ik had gelukkig het artikel van die dag al ingepland, dus er kwam in ieder geval iets online. Op een gegeven moment zit door alle drukte je gehele hoofd vol en heb je totaal geen creativiteit meer. Daarom besloot ik tussendoor even een stukje te wandelen. Even mijn hoofd leegmaken en tegelijkertijd pak je weer wat lichaamsbeweging mee. Sowieso ging het deze week met het sporten veel beter! Ik vond ‘s avonds veel tijd om even wat krachtoefeningen te doen. Nu hopen dat ik dit de aankomende weken door kan zetten.

Donderdag

Diary #95: hypotheek goedgekeurd & shoppenDonderdag bewerkte ik alvast de foto’s van mijn nieuwe Chloé zonnebril. Dit artikel is afgelopen week ook online gekomen. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Het is een ideale zonnebril, zeker nu de zon weer wat lager staat. Donderdagavond is natuurlijk Expeditie Robinson avond. Ik had nog trek ‘s avonds en maakte een bak popcorn voor mezelf en mijn vader. Super lekker!

Vrijdag

Diary #95: hypotheek goedgekeurd & shoppenVrijdagochtend had ik afgesproken met een vriendin om daar een kopje thee te komen drinken. In dit lieve sterretjes papier pakte ik nog snel een cadeautje voor haar in, een Prenatal cadeaubon. Het was super fijn om weer even bij te kletsen, want er gebeurd de laatste tijd zoveel. Zo kreeg ik toen ik daarna thuiskwam al meteen een ander nieuwtje. Onze hypotheek was goedgekeurd! We moesten alleen het definitieve aanbod nog tekenen. Dat voelde zó goed.

Weekend

Diary #95: hypotheek goedgekeurd & shoppenHet was dus extra leuk om dit weekend in te luiden. We hebben uiteraard even geproost op het feit dat de hypotheek nu rond is en we niet meer hoeven te stressen. Deze week kostte het veel tijd om de documenten te laten goedkeuren en daardoor zagen we er toch steeds meer tegenop. Als het dan uiteindelijk goedgekeurd wordt ben je zo blij! Zaterdag beloonde ik het harde werken van de afgelopen tijd door op National Glamour Day wat nieuwe items te kopen. Ik kocht een jurkje en een blouse bij Lofty Manner, die ik al een tijdje op het oog had. Ik wist overigens niet van tevoren dat hun hieraan meededen, dus ik vroeg mijn moeder snel om even foto’s te maken van mijn fashioncheques. Zo kon ik de items toch nog op tijd bemachtigen. ;)

De rest van de avond hebben we serie gekeken. We waren zo lang aan het bingewatchen dat de Playstation op een gegeven moment de melding gaf: “ben je nog steeds aan het kijken naar Once Upon A Time?”. Dat was echt de eerste keer dat we deze melding kregen, dus nu hadden we wel het toppunt bereikt van luiheid haha.

Het uit huis gaan komt steeds dichterbij. Zo spannend! Woon jij al op jezelf?

12 Shares
 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Jessica J.

  Haha, vervelend als Netflix zo oordelend vraagt of je nog steeds aan het kijken bent. Ja joh, laat me met rust! :-P
  De dag beginnen met een bad zou ik echt niet kunnen. Ik word er juist zo heerlijk loom van.

 • avatar
  Manon

  Zo fijn als je hypotheek rond is, bij ons nu een paar maanden geleden maar toen dat rond was kon ik het pas écht geloven! En heerlijk toch zo’n lange dag serie kijken, voordeel van de herfst dat dat weer mag :)

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
12 Shares