Mijn nieuwe zonnebril van Chloé

Mijn nieuwe zonnebril van Chloé

Een goede zonnebril is altijd een absolute must have. Hij beschermt je ogen, maar kan tegelijkertijd een outfit echt afmaken. Ik ontving een Chloé zonnebril van SmartBuyGlasses en ben heel blij met deze prachtige designer eyecatcher!

Mijn keuze

Een ronde zonnebril stond al een tijdje op mijn wishlist. Een ronde zonnebril past goed bij mijn gezicht en maakt daardoor mijn look echt af. In de webshop van SmartBuyGlasses kun je gemakkelijk zoeken tussen de 7495 zonnebrillen. Er zijn ontzettend veel modellen, maar als je weet waarnaar je opzoek bent, dan kun je het gemakkelijk vinden. Ik filterde mijn zoekopdracht op de ronde vorm en kwam op deze manier bij de zonnebrillen van Chloé uit. Chloé heeft prachtige zonnebrillen met een vrouwelijke touch. Ieder model heeft iets unieks, maar bij dit model bleef dat door de dunne omlijning heel subtiel.

Chloé CE 117S Eria 755

Mijn nieuwe zonnebril van ChloéWaar de zonnebrillen van Chloé er echt uitspringen, had de naam wel wat mooier gemogen. Maar goed, ik ging uiteindelijk voor de Chloé CE 117S Eria 755 in de kleur light gold/silver. Een zonnebril met een dunne subtiele omlijning, waardoor hij heel chique over komt. De basis van de zonnebril is licht goud, wat daardoor bijna neigt naar zilver. En de details zijn wel van zilver, zoals de kleine ophoging aan de bovenkant van de zonnebril. In de zon komt de kleur echt mooi naar voren! Ik voel me wel een beetje een hippie als ik deze zonnebril draag, maar hij geeft me tegelijkertijd zoveel zelfvertrouwen.

De zonnebril sluit goed aan en is qua maat perfect. Hij zakt absoluut niet af en ik zou hem niet zomaar verliezen. De kleur van de glazen is erg warm, wat ik persoonlijk altijd wel fijn vindt en ze beschermen mijn ogen echt goed tegen de zon. Ik zou richting de zon kunnen kijken, zonder dat ik daar direct last van heb. Het is echt een prachtig cadeau en ik ben heel blij dat ik deze zonnebril aan mijn collectie mag toevoegen.

Ervaring met de service

De verzending bij deze webshop verschilt per product. Aangezien ik had gekozen voor een designer zonnebril kon de verzending 5 tot 11 werkdagen duren. Wel is de verzending gratis en wordt hij bezorgd met DHL. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw dure zonnebril in de brievenbus beland. Ik had de zonnebril besteld en ontving een week later de track & trace code. Toen de track & trace code eenmaal binnen was, had ik de zonnebril binnen twee dagen ontvangen. In totaal heeft de verzending bij mij dus 9 dagen geduurd, de weekenden meegeteld.

De zonnebril wordt netjes verzonden in een klein doosje en bij ontvangst moet je tekenen voor het pakketje. In het pakketje zat bij mij de zonnebril, een hoesje van Chloé, een garantiekaart, een informatieboekje en een brillendoekje van Chloé. Naast de goede levering heb je ook 100 dagen retourrecht en een lagere prijs garantie van 14 dagen. Ik ben heel tevreden over de service en zou zeker nogmaals bestellen!

De Chloé zonnebril is verkrijgbaar in de webshop van SmartBuyGlasses voor €216,95.

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Sophie

  Oh ja! Hele toffe zonnebril!

 • avatar
  Lotje

  Echt een eye catcher! Hij staat je heel mooi! X

 • avatar
  Manon

  Wat een mooie zonnebril, hopelijk gaat de zon nog schijnen. Maar sowieso altijd handig voor in de auto ook :)

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
7 Shares