Dit wil ik deze keer doen in Londen

Dit wil ik deze keer doen in Londen

Samen met mijn moeder ga ik volgende week voor de tweede keer naar Londen. We hebben de eerste keer ontzettend veel gezien, maar nog lang niet alles. Daarom hierbij een lijstje van de dingen die ik deze keer wil doen in Londen. 

Winkelen

Dit keer wordt het winkelen een iets minder groot ding, maar hebben we beide voornamelijk een aantal winkels die we nog willen zien. Ik wil heel graag naar Victoria’s Secret, omdat dit gewoonweg de fijnste lingerie is en ik deze winkel niet kan overslaan. Verder wil ik dit keer wel naar Miss Selfridge en Carnaby, omdat we deze winkel en dit winkelgebied de vorige keer hebben overgeslagen. Ik kwam er pas na afloop achter dat er in Carnaby een aparte Too Faced winkel zit!

Platform 9¾

Dit keer wil ik Platform 9¾ niet overslaan in Londen! Dit is een nagebootst beeld uit de Harry Potter films en er is ook een bijbehorende winkel. Ik heb in de webshop al gezien wat hier allemaal verkocht wordt en ik was al meteen ontzettend enthousiast. Wanneer we Platform 9¾ in Kings Cross hebben gezien, wil ik ook meteen even naar buiten lopen om het prachtige St. Pancras te zien.

Bezienswaardigheden

We zijn Westminster Abbey tijdens ons bezoek twee jaar geleden alleen even voorbij gelopen. Dit doordat er zo’n grote rij stond en we beide geen zin hadden om zo ontzettend lang te wachten. We besloten het destijds te laten gaan, maar zijn allebei nog steeds wel benieuwd naar de binnenkant. Daarnaast hebben we Londen Eye en Buckingham Palace eigenlijk nog niet van dichtbij gezien. Iets wat voor dit jaar sowieso op ons lijstje staat. Als je in Londen hebt, dan moet je dit toch eigenlijk wel gezien hebben.

Er zijn verder nog heel veel leuke dingen in Londen en ik kan mijn lijst nog twee keer zo lang maken, maar dit zijn de dingen die ik absoluut niet wil missen. Ik wil dit bezoek in Londen wel een beetje genieten en iets minder het idee hebben dat we moeten haasten om alles te zien. Mochten we tijd over hebben, dan zou ik een bezoek aan Covent Garden, het British Museum en Nothing Hill ook wel heel gaaf vinden. Je merkt het vast al, ik kan niet genoeg krijgen van deze stad!

Wat zijn jouw aanraders voor een bezoek aan Londen? Wat mag ik absoluut niet missen? 

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Jessica J.

    Ik ga hoogstwaarschijnlijk in maart voor het eerst naar Londen, wahh! Ik wil zéker de Warner Bros. Studio Tour doen. Love Harry Potter! ♥

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP