Kiehl's Made for All douchegel review

Kiehl’s Made for All douchegel review

De Kiehl’s Made for All douchegel kun je gebruiken voor je lichaam, je gezicht en zelfs je haar. De douchegel is geschikt voor het hele gezin en daardoor lijkt dit een alles-in-één topper! Ik vertel je alle in’s and out’s in deze review. 

Kiehl’s Made for All – Gentle Body Wash

Toen de Kiehl’s Made for All op de deurmat viel was ik direct heel enthousiast. Eindelijk een product voor vrouwen en kinderen (3 jaar of ouder) die ze voor het gehele lichaam kunnen gebruiken. Nu kan ik eindelijk mijn gezicht en haar wassen met dezelfde douchegel en staan er niet talloze verschillende producten in de douchecabine.

Onze zachte formule met 95% natuurlijk afgeleide ingrediënten maakt je huid volledig schoon en zorgt voor een langdurige frisheid. De unieke gel textuur is gemaakt van duurzaam geproduceerde Aloë Vera en natuurlijk schuimende Soap Tree Extract. Wat zorgt voor een verzachtend en reinigend effect. Zacht genoeg voor ieder huidtype – voor allemaal, groot en klein.

Kiehl’s Made for All douchegel review

De Made for All douchegel ruikt heel sterk naar Aloë Vera, maar dan op een snoepachtige manier. Het doet me echt denken aan een snoepje van vroeger, maar ik weet niet welk snoepje precies. Zo frustrerend! In ieder geval is het door de geur alleen al een feestje om dit product te gebruiken.

De vormgeving

Ik vind de fles heel leuk vormgegeven. Het is simpel, maar door het kleurgebruik doet het mij aan Kerstmis denken. De combinatie van rood en groen hoor daar wat mij betreft toch altijd bij. Het mooie is dat ook de fles met zijn bioafbreekbare verpakking en fabricage bijdraagt aan het milieu.

De fles bevat maar liefst 500 milliliter van het product. Hier doe je behoorlijk lang mee, omdat je slechts een druppel voor het reinigen van je gezicht nodig hebt. Ook bij het gebruik als douchegel en shampoo is dit product heel zuinig en heb je slechts een klein beetje nodig om het goed te verdelen. Dit komt mede door de gel structuur, wat de douchegel heel glad maakt. Hierdoor begint hij gemakkelijk te schuimen en is het aanbrengen kinderspel.

Het reinigen van je gezicht, lichaam en haar

Het is een douchegel die goed schuimt, maar je merkt wel dat hij je huid op een hele zachte manier reinigt. Je blijft de gel structuur voelen als je de douchegel verder verdeeld. Ik vind hem op mijn gezicht erg zacht en romig aanvoelen. Hij schuimt wel hard als je hem inmasseert, dus daardoor moet je oppassen dat je niet teveel gebruikt! Wanneer ik in een periode zit met veel onzuiverheden vind ik de samenstelling iets te verzorgend. Hierdoor wordt mijn huid namelijk nog vettiger. Als mijn gezicht wat droger is en extra verzorging nodig heeft, dan is dit wel het perfecte product! Mijn huid voelt dan de rest van de dag zacht en verzorgd aan.

Voor de rest van mijn lichaam vind ik dit product beter matchen. Ik maak niet veel gebruik van bodylotions, dus deze douchegel geeft me net dat beetje extra verzorging. De geur blijft na het douchen altijd nog eventjes hangen, maar is niet heel overheersend.

Ook voor mijn haar is dit product heel fijn! Hij reinigt mijn hoofd op een zachte manier en daardoor heb ik minder last van een droge jeukende hoofdhuid. Ik merk dat dit product natuurlijk is en echt iets voor mijn haar doet. Na afloop is mijn haar wel iets droger, maar met een conditioner of haarolie is dat zo opgelost.

Conclusie

Kiehl’s Made for All douchegel reviewDe Kiehl’s Made for All is wanneer je een droge gevoelige huid hebt, zeker geschikt voor je hele lichaam. Als je een wat vettere huid hebt, vind ik hem minder geschikt, omdat hij dan iets te verzorgend kan zijn. Verder is het product ontzettend fijn als multitasker voor het hele gezin. Het is fijn om eindelijk wat minder producten nodig te hebben in de badkamer en dan ook nog een product die zijn werk uitstekend doet. Je gezicht, lichaam en haar is namelijk na afloop heel goed gereinigd en voelt ook nog eens extra verzorgd aan. Wat mij betreft echt een aanrader, maar voor mijn gezicht ga ik nog wel even verder zoeken.

Kiehl’s Made for All is binnenkort verkrijgbaar bij de Kiehl’s verkooppunten en via Kiehls.nl.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Marloes

    Fijne review! Klinkt als een goed product!

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP