Dunkin' Donuts komt eindelijk terug naar Nederland

Dunkin’ Donuts komt eindelijk terug naar Nederland

Alle donut-liefhebbers opgelet! Dunkin’ Donuts heeft eindelijk aangekondigd dat het bedrijf in 2017 terugkeert in Nederland. En er komen meerdere filialen..

Het Amerikaanse bedrijf, dat bekend staat om de verkoop van haar koffie en donuts, keert in 2017 terug in Nederland. Tot 2000 waren er vijf Dunkin’ Donuts winkels in Nederland, maar deze werden allemaal gesloten, omdat er geen nieuwe financier werd gevonden.

Nu heeft het bedrijf gelukkig aangekondigd dat we in 2017 weer kunnen genieten van de overheerlijke donuts. De eerste vestiging wordt geopend in Amsterdam. Ja, je leest het goed, er komen meerdere vestigingen. In de komende vijf jaar wil Dunkin’ Donuts 25 filialen in ons kleine kikkerlandje openen.

Het bedrijf is al in gesprek met meerdere pandeigenaren in Amsterdam. Fijn dat we weer een Amerikaans bedrijf terugkrijgen, nu de Sephora nog! En laten we hopen dat de Dunkin’ Donuts filialen zich gaan verspreiden door heel Nederland. Ik kan niet wachten om stiekem een donut als ontbijt te scoren.

Bron beeldmateriaal: Flickr

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP