Mijn plannen voor oktober

Mijn plannen voor oktober

Het is oktober! De eerste echte herfstmaand en voor mij start deze maand met een weekje vakantie. Wat heb ik daar stiekem naar uitgekeken en ik ben benieuwd wat er deze week (en maand) allemaal op me te wachten staat.

11.000 volgers

Helaas heb ik de 10.000 volgers afgelopen maand niet gehaald. Het ging een stuk moeizamer dan mijn groei van 8.000 naar 9.000 volgers. Ik zit er wel heel dichtbij, want ik zit op dit moment op 9.825 en het groeit met de dag. De helium ballonnen kunnen deze maand zeker besteld worden en dan is het eindelijk tijd om zo’n cliché Instagram foto te maken. Ik wil deze maand dus eerst doorgroeien naar de 10.000 volgers, maar mijn doel voor deze maand van 11.000 volgers blijft zeker staan. Ik ga mijn best doen om dit beide te behalen en ik heb er onwijs veel zin in!

Uitstapjes

Ik wil natuurlijk ook genieten van mijn week vakantie. Het liefst wil ik wat leuke uitstapjes maken, zoals een wandeling maken over de Loonse en Drunense of misschien een bezoekje brengen aan een stad, zoals Den Bosch. Dit zijn volgens mij echt heerlijke plekken om veel te fotograferen! Daarnaast kan ik ook niet wachten om heerlijk uit te slapen en te luieren op de bank met een Netflix serie. Het is alweer een tijd geleden dat ik echt helemaal niets aan mijn hoofd had.

Mijn plannen voor oktober

Meer eigen foto’s gebruiken

Ik merk dat ik de laatste tijd liever zelf foto’s maak, dan dat ik opzoek ga naar een geschikte foto op een stockfoto website. Het maakt qua tijd niet zoveel uit en het geeft mijn blog echt een boost! Je ziet echt dat foto’s nu meer in dezelfde stijl zijn en het maakt het veel persoonlijker. Ik wil deze maand dus echt proberen om bij ieder artikel mijn eigen foto’s te gebruiken, door te spitten in het archief of door gewoon nieuwe foto’s te maken.

Verlanglijstje maken

Gek genoeg ben ik nu al bezig met mijn verlanglijstje voor Kerstmis. Klinkt misschien veel té vroeg, maar ik heb nu allerlei ideeën, dus die kan ik maar beter opschrijven. Ik wil er snel even voor zitten om te brainstormen over mijn verlanglijstje. Het zal even duren voordat ik hem post op mijn blog, maar ik ben er in ieder geval al mee bezig. ;)

Wat zijn jouw plannen voor de maand oktober? 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP