fbpx

Cibdol Oil

ELF MAD FOR MATTE LIPSTICKS

ELF Mad for Matte lipsticks

Matte lipsticks, die heb ik nooit genoeg. Ik ben fan van ze en draag ze het liefst iedere dag. Op mijn MAC lipsticks na had ik eigenlijk nog niet zoveel matte lipsticks, daarom was ik heel nieuwsgierig naar de producten van ELF. Toen ELF me wat producten op wilde sturen, ging ik onder andere voor dit setje met 4 matte lipsticks. In dit setje zijn de volgende kleuren te vinden, die je allemaal terug gaat zien in deze review: Dash of Pink, Berry Sorbet, Cranberry en Rich Red.

De producten

ELF MAD FOR MATTE LIPSTICKS
Deze lipproducten met hun smalle punt kunnen gewoon als lipstick gebruikt worden, maar ook als een lippotlood. Ik gebruik ze zelf in deze review en in real life als lipsticks, omdat ze daar perfect voor zijn. De lipproducten zijn verreikt met vitamine A, C en E en drogen de lippen niet uit. Ondanks de matte formule voelen deze ELF Mad for Matte lipsticks op je lippen ontzettend romig aan.

De swatches

ELF MAD FOR MATTE LIPSTICKS
De swatches van boven naar beneden: Rich Red, Cranberry, Berry Sorbet en Dash of Pink.

Bij de swatches maakte ik al meteen kennis met de andere structuur van deze matte lipsticks. Ze voelen heel verzorgend en romig aan, en een swatch is zo gezet. Wel kun je minder precies werken dan met een drogere matte lipstick, dus dat zou het enige nadeel zijn. De kleuren vind ik echt prachtig, vooral als je nagaat dat dit budgetproducten zijn, wauw. Ik was na het zetten van de swatches meteen benieuwd hoe ze zouden staan. Het verwijderen van de swatches ging behoorlijk moeilijk, dus ze blijven zeker goed op je lippen zitten.

Het resultaat

ELF MAD FOR MATTE LIPSTICKS
De kleuren van links naar rechts: Dash of Pink, Berry Sorbet, Cranberry en Rich Red. 

Ik ben heel blij met deze ELF Mad for Matte lipsticks, wauw, ik vind ze allemaal oprecht mooi. Ik vind de lichtste kleur, Dash of Pink, eigenlijk minder mooi dan de donkerdere kleuren, wat bij mij juist meestal andersom is. Dash of Pink is een roze kleur die op mijn lippen wat meer neigt naar koraal en niet volledig dekt, op mijn arm kwam hij een stuk mooier uit. Ik ben zelf het meest blij met Berry Sorbet en Cranberry. Berry Sorbet is echt één van de mooiste paarse lipsticks die ik ooit gezien heb.

De lipsticks zijn matte, maar glanzen een klein beetje door hun romige structuur. De kleuren zijn intens en mooi gepigmenteerd. De lipsticks hebben niet de beste vorm om aan te brengen, ik hou toch wat meer van de standaard lipstick, omdat deze snel en gemakkelijk aanbrengen. Bij dit lippotlood heb je net wat meer tijd nodig om de lipstick netjes aan te brengen. Daarnaast is de houdbaarheid echt heel goed, na een maaltijd is het bijwerken even nodig, maar hij blijft gemakkelijk wat langer zitten.

De ELF Mad for Matte lipsticks zijn verkrijgbaar in de webshop voor €12,00.

 • Reacties ( 20 )

 • avatar
  Nadia

  Dash of Pink staat jou heel goed. Ik heb helemaal geen matte lipsticks. Mijn lippen zijn droog en matte lipsticks zijn niks voor mij. Helaas. ?

 • avatar
  Marjan

  Wauw ze staan je mooi! Maar begrijp ik nou dat ze €12 per stuk zijn of €12 voor allemaal?

  • avatar
   Esmée

   Dankjewel Marjan! Het is een set, dus het is €12,- voor al deze lipsticks. Ze zijn eventueel wel los verkrijgbaar voor €4,- per stuk.

 • avatar
  Melike

  Wat mooi! Ik heb nog niks geprobeerd van elf, je hebt me echt nieuwsgierig gemaakt;)

 • avatar
  Mariëlle

  Ik heb niet de set maar nu vijf losse kleuren en ik ben er ook heel blij mee!!

 • avatar
  Nina Simplynspecial

  Berry Sorbet <3 Je kunt de donkere kleurtjes goed hebben hoor :) Vind ze mooi!

 • avatar
  alexa

  zien er allemaal erg moi uit!

 • avatar
  Iris

  Wat een toffe kleurtjes! En je foto’s zijn echt prachtig! X

 • avatar
  Maartje

  Wat een mooie kleuren! Ook fijn dat ze goed blijven zitten, bij mij gaan lipsticks er namelijk heel snel af!

 • avatar
  Dalinka

  Mooi! Vooral Berry Sorbet vind ik een prachtige kleur. Ik ga eens kijken of ze ook los te krijgen zijn.

 • avatar
  Jolanda

  Mooie kleurtjes! Staan je prachtig.

 • avatar
  Marsha

  Wat een mooie kleuren! Cranberry en Rich Red vind ik het mooist. -x-

 • avatar
  Melissa

  Dit lijken mij fijn producten! Ik vind alle kleurtjes wel mooi :) x

 • avatar
  Sandra

  Berry sorbet vind ik een hele toffe kleur! Staat jou onwijs goed trouwens! Vind het wel jammer dat ze niet echt heel mat zijn, maar alsnog zijn het wel mooie kleurtjes. :)

 • avatar
  Withlovefroms

  Goede review! Ze lijken me erg goed, zeker hun structuur! Je hebt me benieuwd gemaakt! :)

 • avatar
  Manon

  Sommige zijn niet super matte, maar ik vind ze er wel erg mooi uitzien

 • avatar
  Suzanne

  Ik vind Dash of Pink juiste het mooiste bij je staan. Jammer dat hij niet goed dekt.

 • avatar
  Eilish (artisticstateofmind)

  Behalve dat ik ze niet echt matte vind, vind ik ze wel mooi!

 • avatar
  Jamey

  Ik heb hem ook! Ben er zo blij mee!

 • avatar
  Iris

  Wauw, goede prijs! Ik denk dat ze bij mij veel feller uit zullen vallen, maar ze staan je erg goed!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP