fbpx

Cibdol Oil

ESMÉE LIFESTYLE IN DE BN DESTEM

Esmée Lifestyle in de BN DeStem

Misschien hebben jullie het voorbij zien komen in de krant, misschien hebben jullie het gezien op Social Media. Afgelopen zaterdag stond ik namelijk met mijn eigen bedrijfje Esmée Lifestyle in de krant. Het was een stukje over het zijn van je ‘eigen baas’ en hoe dat allemaal in zijn werk gaat in de blogwereld. Het interview vond afgelopen donderdag plaats en ik had nooit verwacht dat ik zo snel en met zo’n stuk in de krant zou staan. Het begon allemaal met een simpel persberichtje..

Hoe het allemaal begon

Twee weken geleden ontving ik ineens een mailtje. Een reactie op mijn persbericht dat ik rond 1 juni 2015 had verstuurd. Al een hele tijd geleden en ik had nooit verwacht dat ik er nog een reactie op zou krijgen. Het persbericht ging over het starten van mijn eigen bedrijfje en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Het was een antwoord van de BN DeStem, best een grote krant in de regio, oké ik kleineer het zelfs. Ik werd in die mail uitgenodigd voor een interview, voor een nieuwe categorie in de krant, het ging over het zijn van je eigen baas.

Het interview

Ik maakte een afspraak en afgelopen donderdag zat ik in Etten-Leur voor het interview. Ik vond het ontzettend spannend en ik was zelfs een beetje zenuwachtig. Ik werd in het begin meteen op de foto gezet, waaruit de mooie bovenstaande foto kwam.

Daarna gingen we in het restaurantje zitten met thee en koffie om gezellig te babbelen. Het voelde niet als een ongemakkelijk interview, maar het was echt een gesprek. Het verliep allemaal heel fijn en voordat ik het wist had hij genoeg informatie verzameld. Ik kan best veel praten, als ik wil. ;)

Het stukje in de krant

ESMÉE LIFESTYLE IN DE BN DESTEM
The moment of truth. Afgelopen zaterdag ontving ik ‘s ochtends al een appje van mijn vriend met het artikel. Ik wilde zelf de krant ook hebben, dus ik ben ‘s ochtends zo snel mogelijk naar de winkel gegaan om hem te halen. Het was de één na laatste, dus ik had geluk. Ik ben heel blij met het stukje, en trots dat een simpel persberichtje zo’n resultaat heeft gehad.

 • Reacties ( 8 )

 • avatar
  Laura

  Echt heel gaaf, gefeliciteerd. Kleine opmerking: het persbericht dat (ipv die) ;)

  • avatar
   Esmée

   Hi Laura, Bedankt voor je verbetering, ik heb het meteen aangepast! x

 • avatar
  Mariëlle

  Echt super tof meid, je kunt trots zijn!

 • avatar
  Fabienne

  Wauw wat tof! Mag je zeker trots op zijn <3

 • avatar
  Simone

  Wat super gaaf dat je in de krant staat. Het is een mooi artikel geworden! :) Daar mag je heel erg trots op zijn!

 • avatar
  Manon

  Wat super gaaf is dit zeg!

 • avatar
  Nadeche

  Wauw, echt heel gaaf! Veel bloggers dromen hier natuurlijk van. Fijn dat het jou is gelukt. :)

  Liefs,
  Nadeche

 • avatar
  Kazenga LuaLua

  Echt Vet man!!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP