fbpx

Cibdol Oil

Airwick Freshmatic Max review

Airwick Freshmatic Max van de Action

Op het toilet hebben wij eigenlijk altijd geurstokjes staan. Het is toch wel lekker als het daar extra fris ruikt! Daarom besloot ik voor de verandering bij de Action de Airwick Freshmatic Max eens mee te nemen. Dit is een automatische luchtverfrisser op batterijen en ik was heel benieuwd naar het verschil.

De Airwick Freshmatic Max

Bij de Action heb je op dit moment de Airwick Freshmatic Max starterset met de houder, de geur van blauwe klaproos uit de Himalaya en twee AA-batterijen. De Airwick Freshmatic navulling is ook bij de Action verkrijgbaar en heb je in verschillende geuren.

De blauwe klaproos variant ruikt ontzettend fris en een tikkeltje bloemig. Ik vind dit persoonlijk een hele fijne geur voor op het toilet, want het ruikt alsof je net hebt schoongemaakt, maar dan continu. Persoonlijk zou ik deze geur niet snel in de woonkamer plaatsen, want dan zou ik liever kiezen voor een wat warmere geur.

Airwick Freshmatic Max gebruiksaanwijzing

De Airwick Freshmatic Max gebruiksaanwijzing is op de verpakking te vinden, maar staat er zo klein op dat het haast niet opvalt. Het wordt ook nog uitgelegd in de vorm van plaatjes, maar het blijft een beetje gissen. Daarom leg ik graag even uit hoe je het flesje in de houder plaatst.

Wanneer je de verpakking geopend hebt, dan draai je eerst de houder open. Binnenin de houder bevinden zich de twee AA-batterijen. Deze kun je bovenin de houder plaatsen door het dekseltje eraf te halen. Als je dit hebt gedaan kun je het flesje in de onderkant plaatsen, zoals je hierboven op de afbeelding ziet. Vervolgens kun je de bovenkant erop draaien, maar moet je wel even opletten dat het tuitje ook echt door de voorkant van de houder heen komt.

De verschillende standen

Als je hem in elkaar hebt gezet kun je bij de batterijen het knopje verschuiven. Je ziet hier drie verschillende standen: één bloemetje, twee bloemetjes en drie bloemetjes. Hoe meer bloemetjes, des te intenser de geur en des te vaker hij sprayt. Voor een kleine ruimte is één bloemetje meer dan voldoende en gaat de luchtverfrisser 60 dagen mee.

Wat vind ik ervan?

Ik ben heel erg blij dat ik de Airwick Freshmatic Max heb meegenomen bij de Action. Ik ruik de geur al als ik naar het toilet toeloop en hij is erg intens. Voorheen gebruikte ik altijd geurstokjes, maar de geur daarvan is zeker niet zo intens als een luchtverfrisser en op termijn ook veel duurder dan een automatische luchtverfrisser.

Ik heb de luchtverfrisser in het toilet nu op de laagste stand staan, waarin hij 60 dagen mee gaat. De geur is erg aanwezig en ik zet hem zelfs tussendoor even uit. Het is jammer dat er niet nog een lagere stand is, maar op zich vind ik het geen probleem om hem af en toe aan en uit te zetten. Zeker wanneer we gaan slapen zet ik hem liever uit en ook wanneer we de deur uitgaan. Het pluspunt hiervan is dat hij nog langer meegaat en zo is de geur niet too much!

Ik vind de Airwick Freshmatic Max een aanrader en zeker voor die prijs! Bij Action kun je deze startersset aanschaffen voor €5,79 en de navullingen zijn €2,99 per stuk.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Julie de Vries

    Hey Esmee! Leuke blog :) Had deze luchtverfrisser heel toevallig gister gekocht. Die was in de uitverkoop bij de action zag ik in de folder. Als je huis lekker ruikt dan merk ik altijd dat ik veel vrolijker ben haha!

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP