fbpx

Cibdol Oil

Essence nagellak kleuren: shine last & go

Essence shine last & go nagellak

Essence brengt in de lente/zomer van 2019 maar liefst 50 nieuwe nagellak kleuren uit. Ik test drie lakjes uit de Essence shine last & go collectie, die sneller drogen dan de lakjes uit de voorgaande collecties. Yay!

Essence nagellak kleuren: shine last & go

De nieuwe Essence nagellak kleuren zijn te vinden onder de naam shine last & go. Deze nagellak heeft een gel-formule. Deze formule zorgt ervoor dat je nagellak langer blijft zitten, een intense kleur heeft en een fantastische glans. De kleuren van deze collectie drogen sneller, dan de voorgaande Essence nagellak collectie.

Een heel leuk extraatje is dat deze 50 budget kleuren ook nog eens stuk voor stuk vegan zijn. Dit betekent dat de producten geen dierlijke ingrediënten bevatten en ook niet getest worden op dieren. Ik vind dit persoonlijk een hele mooie vooruitgang, zeker voor een budget merk!

Essence millennial pink

Essence nagellak kleuren: shine last & go

De kleur millennial pink is nummer 4 uit de shine last & go collectie. Het is een hele lichte roze kleur, perfect voor de zomer als je het mij vraagt! De kleur geeft namelijk een heel mooi contrast met je gebruinde huid, waardoor hij er echt uitspringt en je huid nog bruiner lijkt.

Essence shine last & go millenial pink
Essence shine last & go millenial pink (04)

Bij het lakken van millenial pink kwam er een hele mooie nude roze tint tevoorschijn. De nagellak lakt iets stroever dan de andere twee lakjes uit deze review. Ik weet niet waardoor het komt, maar het is daardoor wel lastig om hem egaal aan te brengen. Verder dekt het lakje binnen twee laagjes en is hij inderdaad ontzettend snel droog.

Essence legally pink

Essence nagellak kleuren: shine last & go

Essence legally pink, nummer 13, is een felle koraalachtige kleur. Als je mijn blog al langer volgt, dan weet je vast dat ik een zwak heb voor dit soort neon-roze kleurtjes! Het matcht vaak heel mooi met mijn huid en geeft me meteen een zomers gevoel.

Essence shine last & go legally pink nagellak
Essence shine last & go legally pink (13)

Dit lakje lakt echt een stuk fijner dan millenial pink. Hij glijdt als het ware over je nagels heen en je hebt maar één laagje nodig voor dit resultaat. Doordat je maar één laagje nodig hebt, is dit lakje nog sneller droog! De Essence shine last & go nagellak blijft trouwens 3 dagen zitten totdat hij begint te chippen. Je kunt de draagtijd uiteraard verlengen door gebruik te maken van een base- en topcoat.

Essence razzle dazzle

Essence nagellak kleuren: shine last & go

Het laatste lakje uit mijn review van de nieuwe Essence nagellak kleuren is razzle dazzle, nummer 28. Dit is in zilveren nagellak, maar in het potje lijkt hij een bruinige ondertoon te hebben. Ik had daarom eerst geen hoge verwachtingen van deze kleur, maar hij heeft me absoluut overtuigd!

Essence shine last & go razzle dazzle nagellak
Essence shine last & go razzle dazzle (28)

Kijk wat een prachtige zilveren kleur! Ook deze nagellak lakt heel gemakkelijk en na twee laagjes dekt hij volledig. Hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe meer glitters. Ik vind dit echt een leuk lakje voor als je uitgaat op een zomeravond. Hij is binnen een mum van tijd droog en ik word hier gewoon heel erg blij van.

Conclusie

De nieuwe Essence nagellak kleuren hebben mij zeker overtuigd. Ik vind het wel vreemd dat millennial pink stroever aanbracht, dan de andere twee lakjes, maar verder ben ik heel tevreden. De lakjes dekken goed, zijn ontzettend snel droog en voelen daardoor eigenlijk heel luxe aan! Het feit dat ze budget én vegan zijn levert wat mij betreft echt pluspunten op.

De Essence shine last & go nagellak is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €1,69 per stuk.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    DarIna

    Mooie kleurtjes, vooral de millenial pink.

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP