fbpx

Cibdol Oil

Estée Lauder Pure Color Desire lipstick review

Estée Lauder Pure Color Desire lipstick

De Estée Lauder Pure Color Desire lipstick is de meest gepigmenteerde lipstick uit het assortiment. Hij bestaat maar liefst uit 25% pure pigmentatie. Op het Douglas event ontving ik de kleur Sting (203) en ik testte hem voor je uit.

Estée Lauder Pure Color Desire lipstick

Estée Lauder Pure Color Desire lipstick review

De Estée Lauder Pure Color Desire lipstick springt er echt tussenuit door haar pigmentatie. Je hoeft maar één streep te zetten voor een geweldige intense kleur. Deze kleur dekt meteen ontzettend goed, blijft acht uur op zijn plaats en heeft een hydraterende werking.

Estée Lauder Pure Color Desire lipstick review

De lipstick is verkrijgbaar in twee romige varianten: crème en chrome. De crème variant geeft je lippen een zachte satijnen glans, maar de chrome geeft je lippen een intense parelmoer glans. Verder zijn er op dit moment in totaal twintig verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleuren zijn heel divers, want ze variëren van lichte nude kleuren tot aan donkerrood en zelfs paars.

De verpakking

Estée Lauder Pure Color Desire lipstick
Estée Lauder Pure Color Desire lipstick

Ik heb de Estée Lauder Pure Color Desire lipstick zonder doosje meegekregen, dus weet helaas niet hoe deze eruit ziet. De verpakking van de lipstick zelf is in ieder geval prachtig. Ik vind dat de lipstick hierdoor echt uitstraalt dat hij high-end is en een hoge kwaliteit heeft. De huls van de lipstick is magnetisch, waardoor hij automatisch sluit. Een leuk extraatje, waardoor je je lipstick een stuk sneller kunt opbergen.

Het logo van Estée Lauder vind je terug in het midden van de lipstick, die ook een beetje uitsteekt als de lipstick geopend is. De rode kleur van het merk komt ook nog terug aan de binnenzijde van de huls en de merknaam staat ook onder de dop nog eens vermeld. Hoe tof is dat? Ik denk dat dit mijn eerste lipstick is waar zoveel aandacht is besteed aan de verpakking.

Estée Lauder Pure Color Desire lipstick

Dat was nog niet alles, want als je de lipstick bij Estée Lauder besteld, dan kun je hem ook laten graveren. Ik zag dat de lipstick nog niet in de Nederlandse webshop verkrijgbaar is, maar in de Amerikaanse webshop wel en daar kun je deze optie aanklikken. Je betaald dan net iets meer, maar krijgt een lipstick met jouw naam erop voor terug. Zo wordt de verpakking nog net iets mooier.

De swatch van de kleur Sting (203)

Estée Lauder Pure Color Desire 203 Sting
Estée Lauder Pure Color Desire 203 Sting

Op het event kon ik kiezen uit drie kleuren en ben ik voor de kleur Sting gegaan. Dit was de meest rustige kleur van de drie, waar bij mij toch iedere keer weer mijn voorkeur naar uitgaat. De kleur Sting is ontzettend gepigmenteerd, want na één swatch heb je het bovenstaande resultaat. De kleur is heel intens, zacht en romig, dus dat maakt me heel nieuwsgierig naar het resultaat op mijn gezicht.

Het resultaat

Als je hem net aanbrengt dan is de kleur heel intens. Toch is de kleur heel draagbaar en is het een roze kleur die net wat donkerder is dan mijn eigen lippen. Ik moet er wel een klein beetje aan wennen, omdat ik persoonlijk net een tintje donkerder zou nemen. Alleen toch vind ik hem heel mooi staan en is het de perfecte kleur voor een dagelijkse make-up look.

De lipstick ruikt overigens heel fruitig. Het doet me nogal denken aan de YSL lipstick die ik vroeger eens heb gekocht. Qua draagbaarheid houdt hij het bij mij van ‘s ochtends tot na de lunchpauze vol. Je ziet de kleur dan nog heel vaag op je lippen, waardoor bijwerken in ieder geval een eitje is!

De Estée Lauder Pure Color Desire lipstick is verkrijgbaar bij Douglas voor €45,89.

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  DaRina

  Een hele mooie kleur! Deze zou ik ook kiezen.

 • avatar
  Natascha

  Dit is ook een mooie kleur zeg! Ik heb de felle lipstick omdat ik geen idee had hoe deze mij zou staan. Maar jou staat ie prachtig!

 • avatar
  labellabora

  Wauw gave kleur! ?

 • avatar
  bianca

  Wat een mooie kleur! Leuk ook dat je naam op de huls staat x

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP