fbpx

Cibdol Oil

Fantosti - een tosti uit de diepvries

Fantosti – een tosti uit de diepvries

Pas geleden kreeg ik een mailtje in mijn inbox van de Spijsbereiders. Ze hebben een nieuw foodconcept genaamd de Fantosti uitgebracht, dit is een belegde tosti uit de diepvries. In dit artikel test ik ze uitgebreid uit!

De Fantosti: wat is het?

Fantosti - een tosti uit de diepvriesDe Fantosti is een met de hand belegde diepvries tosti. Deze is sinds kort te vinden bij 350 Albert Heijn’s. In ruil voor een kort bezoekje aan de supermarkt zet jij in een handomdraai een rijkelijk begelede tosti op tafel. Perfect voor als je nog snel even moet lunchen, of als je een keer trek hebt in iets anders dan een standaard boterham. Je hebt wel de lusten, maar niet de lasten. De Fantosti is op dit moment in drie varianten verkrijgbaar: pepperoni & mozzarella, tonijn & cheddar en vier kazen. Tijd om ze uit te testen!

Pepperoni & Mozzarella

Fantosti Pepperoni & MozzarellaDe eerste tosti die ik uit wilde proberen was Pepperoni & Mozzarella. Deze tosti is naast de twee hoofdingrediënten bereid met zuurdesembrood, basilicumpesto en tomatentapenade. Deze Fantosti was absoluut mijn favoriet. Hij was door de combinatie heel pizza-achtig, waardoor je er natuurlijk al meteen een fijne gedachte bij hebt. Verder was deze tosti een tikkeltje zoet. Ik heb deze in ieder geval met veel plezier gegeten en zou deze verrassende tosti graag nog een keer eten tijdens de lunch!

In de box zaten twee sausjes om uit te kiezen: slasaus en betchup. Slasaus is een sausje gemaakt van rucola en betchup is een combinatie van ketchup en bacon. Bij deze eerste tosti was de betchup absoluut het lekkerst. Ook al eet ik tosti’s het liefst naturel.

Vier kazen

Fantosti vier kazenHeel eerlijk gezegd zag ik tegen deze tosti het meeste op.  Ik hou wel van kaas, maar van aparte kaassoorten ben ik niet zo’n fan. Deze vier kazen tosti bestaat namelijk uit speltbrood, jong belegen, geitenkaas, harde Italiaanse kaas, gorgonzola en tomatentapanade. De kaas was flink gesmolten in het tosti-ijzer en de geur kwam me al direct tegemoet. Ik heb een hapje geproefd, want ik wilde hem uiteraard wel graag proberen, maar dit is niet mijn ding. Hij is voor mij veel te heftig en te kruidig, maar ik las bij een aantal vier kazen liefhebbers dat zij hem wel erg lekker vonden. ;)

Tonijn & Cheddar

Fantosti Tonijn & CheddarIk was heel benieuwd naar de Tonijn & Cheddar tosti. Een combinatie die je zelf toch niet snel zou maken voor in het tosti-ijzer, maar het klinkt wel echt goed. De Tonijn & Cheddar Fantosti is een combinatie van maisbrood, tonijn, cheddar, tomatentapanade en rode ui. Ik vond de smaak heel verrassend, op een positieve manier! De combinatie van ui, tomaat en mais vond ik voornamelijk echt lekker. Bij deze Fantosti is toch de Slasaus mijn favoriet!

De Fantosti is verkrijgbaar online en bij 350 filialen van Albert Heijn. Welke smaak spreekt jou het meeste aan? 

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Tessa

  oeeh jummy! Die verpakkingen ziet er te cute uit. Wel handig als je even snel tosti wilt eten zonder dat je tijd heb.

 • avatar
  Simone

  Yum, ze lijken me alle drie heel erg lekker! Als ik ze tegenkom ga ik het zeker eens proberen!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP