Cibdol Oil

Mijn eten van afgelopen week #3


Deze week was ik voor het laatst alleen, woensdagavond kwamen mijn ouders en mijn broertje weer thuis. Tot en met woensdag moest ik dus nog voor mezelf koken, maar die dagen erna kon ik weer meeliften met mijn ouders. Het was weer een drukke week met verschillende gerechten. Benieuwd wat ik deze week allemaal heb gegeten? Kijk dan snel verder.

Zondag


Wat een kleuren, lekker zomers. Zondag at ik macaroni met pastasaus, in de pastasaus zat gehakt verwerkt. Na dit gerecht voelde ik me echt fijn, een gezonde maaltijd die enorm goed vult. De macaroni had mijn moeder bewaard in de vriezer, hij was helaas wel wat zacht, maar de pastasaus maakte veel goed. Ik gebruikte de saus van Grand’Italia genaamd Sugocasa Erbe. De saus had zoveel smaak en met de gehakt erdoorheen werd het pas echt lekker.

Maandag


Het was al een tijdje geleden dat ik echt friet had gegeten met een snack, dus daar was het maandag tijd voor. Heerlijk even smullen van friet met een frikandel met mayonaise, curry en appelmoes. De frietjes waren lekker knapperig.

Dinsdag


Dinsdag ging ik naar Roel. We hebben wat spellen gespeeld op de Playstation 4, een ijsje gegeten en vervolgens begonnen we aan deze maaltijd. Gebakken aardappelen met boontjes, salade, een gepofte aardappel en een hamburger. Oftewel heel veel dingen bij elkaar, maar het paste wel allemaal samen. En daarnaast was het ook weer een maaltijd om te smullen.

Woensdag


We eindigden met de maaltijd waar we ook mee begonnen waren. We aten een varkenshaasje, precies hetzelfde als de eerste zondag alleen. Dit keer kozen we alleen voor friet en een salade met tomaat. Het smaakte erg goed, maar bij Roel had de varkenshaas een hele andere kleur en de smaak was ook ietsje anders. Uiteindelijk hebben we allebei de helft op van allebei de varkenshaasjes. De rest van de tomaatjes heb ik de afgelopen dagen nog opgesnoept.

Donderdag


Ik was al aan het eten toen ik besefte dat er nog een foto gemaakt moest worden, en nu is hij ook nog eens wazig. Sorry trouwens als het er een beetje onsmakelijk uit ziet, haha. Ik vind chinees altijd lekker, maar op het bord ziet het er altijd vaag uit. We hadden het maandmenu genomen met nasi, bami, babi pangang, saté en mini loempia’s. Het smaakte gelukkig wel, want ik had die avond echt honger.

Vrijdag


Mijn ouders besloten de restjes van de dag ervoor op te eten en daar had ik geen trek in. Ik besloot opnieuw soep te eten, dit is dezelfde soep als vorige week, maar we hebben hem ingevroren. Het duurde echt enorm lang voordat de soep ontdooit was, maar uiteindelijk smaakte het wel, ik heb twee kommetjes soep op met een kadetje.

Zaterdag

Zaterdag waren we in de Efteling voor het Negen Pleinen Festijn. Deze zaterdag kwam Gers voor een gastoptreden. Het was echt heel erg gezellig, maar we waren wel kapot toen we thuiskwamen. En op dit moment, the day after, voel ik mijn benen nog steeds. Ik koos voor friet met saté en groenten. Het smaakte echt goed, alleen het eten koelde snel af, omdat we buiten zaten.

Ik heb genoten van het eten van deze week, alleen merkte ik wel een omslag toen mijn ouders terugkwamen. Waarschijnlijk is dit de laatste ‘Mijn eten van afgelopen week’ voor deze periode, omdat ik vanaf nu weer minder inbreng heb in het eten. Toch heb ik genoten van mijn drie weekjes alleen en het eten maken voor mezelf, ik zou het zo weer doen.

 • Reacties ( 22 )

 • avatar
  Claudia

  Zo interessant om te zien hoe andere mensen eten :)

 • avatar
  Birte

  Leuk om te zien wat je een hele week gegeten hebt. Mooie foto’s ook!

 • avatar
  Sas

  Ik krijg honger van deze foto’s. Mjammm. Ziet er erg lekker uit allemaal

 • avatar
  Sylvana

  Mm, ziet er allemaal heerlijk uit! En he, verdorie, nu heb ik zin in frietjes haha!

 • avatar
  Angela

  Ziet er lekker uit allemaal!

 • avatar
  Tessa

  Oeh die patatjes heerlijk heerlijk!
  Liefs, Tessa

 • avatar
  Lyana

  Altijd leuk om zo’n artikel te lezen! Die pasta ziet er goed uit.

 • avatar
  Eline Blaise

  Ik had super veel honger voordat ik deze post las en nu verga ik gewoon!!

 • avatar
  Daphne

  Superlekker die frietjes. Erg leuk om te zien!

 • avatar
  saarenzo

  Leuk om te zien!

 • avatar
  Shanti

  Wat een ontzettend leuke post, heerlijk is dat hè als je eens even helemaal zelf kunt bepalen wat er op tafel komt:)

 • avatar
  Marlissa

  2keer frietjes, lekker haha!

 • avatar
  Evelien

  Altijd leuk om te zien wat iemand eet, daar krijg ik zelf weer inspiratie van (en honger, haha)

 • avatar
  Teddy

  Erg leuk om te zien!

 • avatar
  Kirsty

  Leuke foodfoto’s! :) Ik probeer zelf ook wat vaker eraan te denken om mijn eten op de foto te zetten, vind dat altijd erg leuk om bij anderen te zien!

 • avatar
  Kelly

  Hm, ziet er lekker uit!

 • avatar
  Kirsten

  Ik heb dit ook een aantal keer gedaan… Leuk om te zien, maar het is inderdaad lastig om er altijd aan te denken dat je een foto van je maaltijd moet maken…
  Bij de Chinees kies ik ook altijd Babi Pangang! ^^

 • avatar
  Eilish

  Leuk om te zien! Misschien ga ik dit ook wel een keer een weekje doen. Als dat mag hihi?

  • avatar
   Esmée

   Haha ja hoor! Ik vind het juist leuk om het ook bij anderen te zien. x

 • avatar
  Manon

  Je hebt lekker gegeten zeg!yummyyy..

 • avatar
  Dionne

  Ziet er lekker uit! Frietjes is altijd goed!

 • avatar
  Bianca

  Vooral het eten van zondag en donderdag ziet er heerlijk uit :D x

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP