Mijn favoriete Netflix series op dit moment

Mijn favoriete Netflix series op dit moment

Het is bijna een jaar geleden dat ik een overzicht maakte van mijn favoriete Netflix series. Bereid je maar voor op een bingewatch weekend, want dit zijn mijn favorieten van dit moment.

Riverdale

Eind 2017 kwam het tweede seizoen van Riverdale online. Ik ben nog steeds zo blij met deze serie. Hij is ontzettend spannend en enorm uniek. Ik heb nog nooit een serie gezien dat hier iets van weg heeft. Ik kon dan ook niet wachten op de lancering van seizoen 2, die ik op dit moment aan het volgen ben. Het is opnieuw een geweldig seizoen met spannende momenten en vol met plot twists. Als je nog niet aan Riverdale begonnen bent, dan raad ik je het zeker aan!

Once Upon a Time

Once Upon a Time bestaat al sinds 2011 en het zevende seizoen is in 2017 uitgebracht. Mijn vriend en ik zijn pas in 2017 begonnen met deze serie en zijn nu aan het einde van seizoen 6. Het zevende seizoen staat helaas nog niet op Netflix, dus dat moeten we nog even afwachten. Once Upon a Time is voor iedere sprookjesliefhebber een geweldige serie. Ik vind het vooral leuk om samen met mijn vriend te kijken, maar je moet er natuurlijk wel allebei van houden. Er gebeuren continu nieuwe dingen in deze serie en het is zeer vermakelijk om naar te kijken. Ik vond hem wel af en toe wat langdradig, omdat sommige sprookjesfiguren of -verhalen mij dan niet boeide. Alleen je blijft op de één of andere manier toch kijken.

13 Reasons Why

13 Reasons Why was een enorme hype. Ik denk dat iedereen deze serie ondertussen wel kent. Aangezien er zoveel verschillende meningen waren over deze serie, ben ik uiteindelijk gaan kijken. Ik vond de serie spannend en het thema is mooi in beeld gebracht. Alleen ik vond het wel gericht op een wat jongere doelgroep. Als het tweede seizoen uit is ga ik zeker weer kijken, maar het is voor mij niet de beste serie ooit.

The End of the F***ing World

The End of the F***cking World was vooral een hele grappige en vermakelijke serie. Ik vind het gewoon gek om te zeggen dat het grappig is, omdat er ook zoveel ernstige dingen gebeuren. De afleveringen duren ongeveer 20 minuten, waardoor ze perfect waren voor onder lunchtijd. Ik vond de serie beter dan de trailer, dus ik zou zeker gewoon de eerste aflevering kijken als je nieuwsgierig bent.

Teen Wolf

Ik ben pas vorige week aan de serie Teen Wolf begonnen. Oké, misschien heel laat, maar ik heb een verklaring. Ik vond de trailer en de eerste gedeeltes van de serie altijd zo nep ogen. Alleen helemaal niet zo vreemd aangezien deze serie uit 2011 komt. Op YouTube kwam ik wat beelden tegen van de volgende seizoenen en dat zag er in ieder geval al veel beter uit. Ik ben nu al voorbij het eerste seizoen en ben benieuwd wat het tweede seizoen gaat brengen.

Dit waren mijn favoriete Netflix series van dit moment. Wat kijk jij op dit moment? 

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Eveline Fleur

  Wat leuk! Afgezien van Teen Wolf heb ik ze allemaal gezien. Love Riverdale!! The Good Place en The 100 vind ik ook aanraders trouwens. Gezien onze zelfde smaak zou ik ze zeker eens proberen. <3 Liefs Eveline

 • avatar
  Wies | Nature of Happiness

  Alleen Teen Wolf heb ik nooit gevolgd, de rest wel! Riverdale is wel vermakelijk, en héél af en toe kijk ik nog Once Upon A Time, maar het is inderdaad weleens langdradig. The End of the F*cking World vond ik geweldig!

 • avatar
  Lotje

  Jaaa Riverdale is echt een leuke serie!

 • avatar
  Jessica J.

  Afgezien van Teen Wolf heb ik deze ook allemaal al gezien. Ik ben momenteel bezig aan Jane The Virgin, New Girl en The Defenders … and then some! Ik kan het allemaal niet meer bijhouden, haha.

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP