fbpx

Cibdol Oil

Hotspot - Streetfood in Eindhoven

Hotspot – Streetfood in Eindhoven

Twee weken terug was ik samen met Taike in Eindhoven. Ik ben buiten een voetbalwedstrijd van het Nederlands Elftal nog nooit in Eindhoven geweest, dus ik was verbaasd hoeveel leuke winkels en eettentjes deze stad eigenlijk had. Tijd om Streetfood eens uit te proberen! 

Het restaurant Streetfood

Vanaf het station in Eindhoven is het ongeveer 10 minuten lopen naar het restaurant Streetfood. Geen vervelende route om te lopen, omdat je door de binnenstad loopt langs alle (kleding)winkels. Het is dus de perfecte hotspot om even neer te ploffen na het winkelen.

Het is een klein restaurantje aan het Catharinaplein nummer 17. Je zou het al snel voorbij lopen als je er niet vanaf wist. Ik ben dan ook blij dat ik een Eindhoven kenner bij me had, zodat we dit soort leuke plekjes konden ontdekken. Je kunt zowel op het terras als binnen een plaatsje nemen. Wij gingen binnen zitten bij het raam. Het restaurant heeft en prachtige industriële uitstraling en het is een fijn plekje om even tot rust te komen. Het is er rustig en er zijn zelfs fijne zitbanken. Tijd om te bestellen!

De monstermilkshake

Hotspot - Streetfood in EindhovenWe wisten dat ze bij Streetfood geweldige milkshakes hebben, alleen het was nog best lastig om een keuze te maken. Uiteindelijk is Taike voor de Unicorn monstermilkshake gegaan en ik voor de Snicker monstermilkshake. De milkshakes worden met de hand gemaakt en het is op dit moment echt een hype. Dat komt natuurlijk door het indrukwekkende uiterlijk, maar hoe smaken ze?

We waren het er allebei over eens dat de smaak eigenlijk wel meeviel. We hadden verwacht dat we na deze milkshake bomvol zouden zitten en hadden verwacht dat het enorm zoet zou zijn. Eigenlijk smaakte mijn milkshake gewoon naar een vanille milkshake met een beetje karamel. Super grappig dat het er zo indrukwekkend uitziet en eigenlijk zo ‘normaal’ smaakt. Toch blijft het iets dat je een keer moet proberen en ik vond het zeker de moeite waard! De milkshake was eigenlijk zo op, terwijl ik had verwacht dat dat wel eventjes zou duren. Een meevaller dus. ;)

Naast de reusachtige milkshakes hebben ze ook nog ander streetfood. Alle gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten en ik ga zeker een keer terug om hier te lunchen. De streetboxen zagen er namelijk veelbelovend uit.

Voor meer informatie over Streetfood Eindhoven kun je terecht op de website

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP