Femme Luxe review + try-on

Femme Luxe review + try-on

Femme Luxe is een internationaal kledingmerk met hele aantrekkelijke prijzen. De kleding is perfect voor een avondje uit of juist voor een dagje op de bank. Ik heb in totaal 4 kledingstukken ontvangen en neem jullie mee in mijn Femme Luxe review + try-on.

Femme Luxe review

De Femme Luxe Finery webshop bestaat uit meer dan 3.000 items en het duurste product is een jas van slechts 40 pond. De prijzen zijn heel aantrekkelijk en daarom was ik eerst wel een beetje sceptisch over de kwaliteit. Ik zocht in totaal 4 items uit in maat 8, wat in Europese maten een S is en ze kwamen 9 werkdagen later binnen.

Mustard high neck bodycon jumper dress

Femme Luxe review + try-on - Femme Luxe Finery Mustard High Neck Bodycon Jumper Dress - Esmelia
Femme Luxe review + try-on - Femme Luxe Finery Mustard High Neck Bodycon Jumper Dress - Esmelia

De mustard high neck bodycon jumper dress (£16.99) is super leuk in combinatie met een leren legging en pumps of een panty met knielaarzen. Hij is wel een beetje aan de korte kant, dus je moet hem altijd even naar beneden trekken voor je gaat zitten, maar verder ben ik er echt heel blij mee. De stof is niet heel dik, maar voelt wel kwalitatief goed aan. En de kleur is werkelijk fantastisch! Wat mij betreft een heel leuk jurkje voor de zonnige winterdagen.

Animal snake print strappy bodycon midi dress

Femme Luxe review + try-on - Animal Snake Print Strappy Bodycon Midi Dress - Poppy

Bij de animal snake print strappy bodycon midi dress (£4.99) had ik meteen een outfit in gedachten. Hoe leuk is het om in de winter deze jurk in combinatie met een blazer en enkellaarsjes te dragen? In de zomer kun je hem zelfs met sandaaltjes (met hak) dragen. Er zijn eindeloos veel opties en ik combineerde hem deze keer met mijn glitter blazer en simpele zwarte suède enkelaarsjes.

Deze midi dress valt bij mij ver over mijn knieën, aangezien ik erg klein ben. Ik vond het bij de andere items meevallen qua lengte, maar deze is bij mij wel iets langer uitgevallen. Daarnaast was deze jurk het goedkoopste van al mijn items, maar daardoor zeker niet minder leuk. De stof is in vergelijking met de rest wel iets dunner, maar het voelt niet als een stofje dat binnen de kortste keren kapot zal gaan.

Rust cold shoulder long sleeve jumpsuit

Femme Luxe review + try-on - Rust Cold Shoulder Long Sleeve Jumpsuit - Hattie

Ik vind de rust cold shoulder long sleeve jumpsuit (£18.99) een goed voorbeeld van een item dat geweldig is tijdens een avondje uit, een dagje op je werk of zelfs voor thuis op de bank. Deze jumpsuit oogt heel chic door de lange wijd uitlopende pijpen, de band die je om je middel kunt knopen en de hoge top. Door de blote schouder en wijde mouwen krijgt hij iets speels en door het zachte stofje wil hem niet meer uitdoen!

Femme Luxe review + try-on - Rust Cold Shoulder Long Sleeve Jumpsuit - Hattie

De stof van de jumpsuit is erg dik en van een hele hoge kwaliteit. Hij zit daarom erg comfortabel, maar is ook nog eens lekker warm. Het enige nadeel dat ik kon vinden is het bandje dat je over je hoofd moet doen. Hier zit geen knoopje, dus het is een klein beetje onhandig om dit continu over je hoofd heen te trekken na een bezoekje aan het toilet. Alleen ik denk dat veel jumpsuits op dat gebied van een nadeel hebben. Op luie zondagen kun je ook je arm door dit bandje doen en dan hangt de mouw langs je lichaam. Stiekem vond ik dat er nog best leuk uitzien. ;)

Fuchsia knitted oversized polo neck jumper

Femme Luxe review + try-on - Fuchsia Knitted Oversized Polo Neck Jumper - Polly

De fuchsia knitted oversized polo neck jumper (£20.99) heb ik gecombineerd met de slangenprint jurk. Kijk zelfs dat is een optie. Ik heb de trui aan de onderkant een klein beetje naar binnen gerold, maar eigenlijk is hij heel oversized. Hij is daardoor ook erg geschikt voor op een jeans en hij is zeker dik genoeg om je warm te houden in de winter. Ik vind de hoge kraag ook echt heerlijk! Hierdoor hoef je op de fiets eigenlijk geen sjaal meer om.

Conclusie

Ik ben heel blij met mijn items uit deze Femme Luxe review! Alle items zijn voordelig, maar tegelijkertijd van hoge kwaliteit. Daarnaast kan ik de meeste items in meerdere seizoenen dragen, waardoor het wat mij betreft echt de moeite waard is om de webshop eens te bekijken. Niet ieder item in de webshop spreekt me aan, maar ik heb voor deze Femme Luxe review zeker vier items uitgekozen die ik de aankomende tijd veel ga dragen.

Welk item uit deze Femme Luxe review is jouw favoriet? Neem snel een kijkje in de Femme Luxe Finery webshop of kijk naar de twee jumpsuits die ik ook hier heb gekocht.

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Kimberly esmee

  Leuke items, love it!

 • avatar
  Nicky

  Leuke items en ook lekker betaalbaar! Vooral de jumper dress vind ik leuk, alleen jammer dat het aan de korte kant valt.

 • avatar
  Sanne

  Hé grappig haha! Die laatste foto is zo’n beetje bij mij om de hoek als ik het goed zie.

  • avatar
   Debbie

   Ik wil ook iets bestellen maar kan ik met iDEAL betalen

   • avatar
    Esmée

    Hi Debbie, Dat is denk ik niet mogelijk. Je kunt wel via PayPal betalen en hieraan eventueel je bankaccount koppelen. Dit is een soort online portemonnee die je kunt opwaarderen met iDEAL of automatisch kunt laten afschrijven van je rekening.

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP